Fii amuzant şi grijuliu ca să agăţi orice fată!

Ultima actualizare:

În plus, au întrebat acelaşi număr de fete pentru a afla ce îşi doresc doamnele de la un tânăr care le abordează din senin. Studiul a fost publicat în revista „Ask Men" şi a făcut lumină pentru cei care îşi propun ca vara asta să dea lovitura cucerind cea mai sexy fată de la plajă.

1 Fii cât mai simpatic şi amuzant. Se spune că umorul este magic! Aşa e. Lumea merge la plajă pentru a se distra şi cel care descreţeşte frunţile şi oferă o companie plăcută este campionul. O glumă bine spusă şi interpretată face cât o mie de vorbe. Şi pleacă acasă cu cea mai sexy fată!

2 Fii inteligent. Între un tip care vorbeşte foloseşte un limbaj de maximum 50 de cuvinte, un băiat simpatic care ştie să citeze şi din cărţi, fetele ştiu clar pe cine să aleagă. În plus, cel de al doilea ştie să vorbească despre o mulţime de lucruri interesante, iar primul despre alcool, maşini şi... cam atât.

3 Fii manierat. De ce crezi că James Bond este iubit de atâtea femei, iar Rambo e un alt bărbat care pozează macho şi atât? Femeile preferă bărbaţii manieraţi şi îi detestă din tot sufletul pe cei care nu s-au întâlnit cu politeţea în viaţa lor şi care au rămas repetenţi inclusiv la cei 7 ani de acasă.

4 Arată dominant. Orice femeie vrea lângă ea un bărbat adevărat, nu un pămpălău. Nu te sclifosi, nu te sălămbăi, fii pur şi simplu bărbatul de care ea are nevoie. Fă-o să se simtă protejată într-o manieră elegantă nu de urangutan în călduri, cum fac mulţi...

5 Fii grijuliu. Femeilor le plac suprizele, cadourile şi atenţiile. De multe ori un simplu compliment sau o îngheţată pot fi cele mai frumoase "cârlige" de agăţat. Şi asta dacă băiatul ştie să le ofere când trebuie şi cum trebuie.

6 Fii surprinzător. Fetele urăsc tipii plictisitori. Le place să fie luate pe nepregătite cu gesturi frumoase şi elegante, cu replici neaşteptate şi să simtă că pierd controlul. Evitaţi clişeele şi lucrurile pe care le fac alţii ca voi.

7 Fii aventuros. Încearcă experienţe noi atât pentru tine cât şi pentru partenera ta! Invit-o pe stânci, du-o în locuri interzise sau pur şi simplu neumblate. Dacă îţi iese, succesul e garantat. Plusul de adrenalină o va face să-ţi cadă în braţe.

8 Fii confidentul ei. Femeile de obicei nu găsesc prea uşor un prieten de încredere căruia să îi povestească secrete intime. Oferă-i această şansă. Fii alături de ea şi ascult-o, chiar dacă te plictiseşte!

9 Oferă-i atenţie! Ştim că e greu ca la plajă să nu îţi fugă privirea după alte fete, când în jurul tău gravitează atâtea ispite! Totuşi, vânătorul care aleargă după doi iepuri nu prinde niciunul. Aşa că nu îţi lua ochii de la cea pe care o cucereşti.

10 Fii romantic. Dacă ai parcurs paşii anteriori, cu siguranţă te îndrepţi către o noapte de sex. Fii romantic! Surprinde-o cu lumânări, petale şi fel de fel de parfumuri ambientale. Merită!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Facebook Cover Page 1200x568 png
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
rusalii jpg
mario iorgulescu jpg
Ion Vianu, la Conferințele Teatrului Național jpeg
examen jpg
canicula 2024 jpg
NDAmaGFzaD02Nzc3ZTBlM2ZjMTEwNGJkNjM5MGM2YmNhMTE0YzRhNw== thumb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net