Un bărbat a ascuns un secret uriaș timp de 50 de ani. Abia pe patul de moarte i-a recunoscut fiicei sale cine era de fapt

Ultima actualizare:

Thomas Randele avea o boală nemiloasă și se afla pe patul de moarte, în momentul în care a decis să îi împărtășească fiicei sale un secret cutremurător. Acesta i-a ascuns tinerei timp de 50 de ani adevărata lui identitate.

Thomas Randele / Sursă foto: cleveland.com
Thomas Randele / Sursă foto: cleveland.com

În urmă cu 3 ani, Thoman Randele se confrunta cu un cancer pulmonar. O avea alături doar pe fiica sa, căreia abia la sfârșitul vieții s-a hotărât să îi spună adevărul despre adevărata sa identitate. Bărbatul fugise de autorități și a stat ascuns timp de mai bine de 50 de ani. Mai mult, numele său real era, de fapt, Theodore Conrad. Deși și-a rugat fiica să nu încerce să afle mai multe despre el, aceasta a început să caute toate informațiile despre tatăl său.

„Eram singură în dormitorul copilăriei mele și am căutat pe Google „Ted Conrad dispărut”, iar primul lucru care a apărut era ceva de genul „Casierul jefuiește o bancă”. Am fost șocată: „Oh, Dumnezeule, acesta este tatăl meu”, a mărturisit Ashley Randele pentru CNN.

Deși  în viața de zi cu zi părea un om normal, Thomas Randele ascundea o identitate înfiorătoare. Părea un familist convins și se ocupa cu vânzarea de mașini, dar era și un jucător de golf profesionist. Cealaltă identitate a sa avea să confirme faptul că era jefuitor de bănci, unul dintre cele mai mari furturi ale sale bazându-se pe 1,7 milioane de dolari. Cazul lui a ajuns cunoscut peste tot, apărând chiar și la TV în mai multe emisiuni.

„Te-am căutat. Și există un milion de articole despre tine. Și încă te caută, în caz că nu știai. Trebuie să-i spunem mamei”, i-a spus Ashley Randele, tatălui său.

Ulterior, Ashley i-a dezvăluit mamei sale întregul adevăr.

„A citit articolele și spunea încontinuu: „O, Doamne! Oh, Doamne!  Îl cunoștea de aproape 40 de ani și nu îmi pot imagina cât de traumatizant a fost pentru ea să afle asta”

Thomas Randele alături de fiica sa, Ashley Randele / Sursă foto: CNN
Thomas Randele alături de fiica sa, Ashley Randele / Sursă foto: CNN

Thomas a fost de negăsit după ce a jefuit o bancă. S-a stins din viață în 2021

În anul 1969, Thomas Randele a jefuit o bancă de 215.000 de dolari, după care a dispărut fără urmă. Oamenii legii l-au căutat peste tot, însă nu reușeau să îl găsească. Tot la acea vreme, cazul lui Conrad a fost atât de greu, încât oamenii l-au considerat o misiune istorică.

„Primul lucru pe care mama și cu mine i l-am spus a fost: Te iubim atât de mult. Vestea asta nu schimbă faptul că te iubim. Dar trebuie să vorbim despre asta. Nu am fost în stare să fiu supărată pe el în acel moment, pentru că mi s-a părut nedrept. Încercam să obțin cât mai multe informații de la el, pentru că vrei să știi așa ceva... am putut să fiu supărat după ce a murit”, a mai spus fiica lui Thomas.

Thomas Randele s-a stins din viață în 2021, la doar două luni după ce i-a dezvăluit fiicei sale, secretul pe care îl purtase timp de 5 decenii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
priza jpeg
ploaie freepik jpg
ploaie jpg
azuga jpg
8ezZh9izOGs 3L jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
BeFunky collage (33) jpg
menopauza jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net