Răsturnare de situație în cazul morții mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Au trecut 4 ani de la decesul misterios al artistei

Răsturnare de situație în dosarul privind moartea mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, de la Opera din Iași. Faptele soțului artistei ar putea să fie prescrise. Ne amintim că aceasta a murit la finalul anului 2020, la 7 luni după ce ar fi căzut pe scări și a intrat în comă, iar soțul artistei a fost acuzat de faptul că a sunat mult prea târziu la ambulanță.

Maria Macsim Nicoară Foto: arhivă personală
Maria Macsim Nicoară Foto: arhivă personală

Crimă sau accident casnic în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară

Acuzațiile împotriva soțului mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, din Iași, sunt pe care să se prescrie. Bărbatul este cercetat pentru că nu a chemat ambulanța la timp, după ce femeia a căzut pe scări și s-a rănit grav. Așadar, sunt controverse uriașe în cazul morții mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. 

Deși au trecut patru ani de la decesul ei, anchetatorii încă nu au stabilit dacă este vorba despre o crimă sau despre un accident casnic, având în vedere că femeia a căzut pe scări.  Au trecut însă foarte multe ore până când soțul ei și, ulterior, soacra acesteia au chemat o ambulanță la vila lor din Iași, astfel încât femeia să primească ajutor. 

Faptele soțului ar putea să fie prescrise 

Acest dosar în care Codrin Nicoară, soţul pianist al victimei, a fost trimis în judecată pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate, respectiv că a chemat foarte târziu o ambulanță la fața locului, s-ar putea prescrie. Se poate face acest lucru pentru că au trecut ani de zile de când a început acest proces.

Este vorba despre un proces care a rămas pe loc, tocmai pentru că magistrații au decis ca acest caz să fie reanchetat, respectiv să se stabilească de către polițiști, criminaliști, procurori, dacă acolo, în acea vilă, a fost vorba despre o crimă mascată într-un accident casnic sau chiar despre un accident, așa cum susține soțul artistei.

Familia mezzosopranei îl acuză pe soțul artistei

Lucrurile stau pe loc în această anchetă, deși familia mezzosopranei aduce acuzații grave vizavi de soțul artistei, pentru că rudele femeii consideră faptul că aceasta ar fi fost ucisă. De altfel, au și depus la dosar mai multe fotografii care arată răni grave pe care le-ar fi suferit mezzosoprana în zona capului, răni despre care susțin unii dintre specialiști că nu ar fi putut fi provocate din pricina unei căzături pe scări.

Sunt atât de multe controverse, însă totul a rămas în ceață, pentru că procurorii nu au venit cu un verdict clar: a fost omorâtă sau pur și simplu a fost vorba despre un accident care mai apoi a dus-o în stare comatoasă și ulterior, după luni de zile, femeia a murit, având în vedere că medicii nu au mai avut ce să-i facă. Maria Macsim Nicoară era doctor în muzică şi angajată a operei din Iaşi de 25 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
charlote russ copii cap video jpg
tara berry guinness world records jpg
protest sani goi madrid profimedia (2) jpg
290028763 5334054453283651 3491975795544008972 n jpg
telefoane ieftine digi romania jpg
calendar png
snail 600148 1280 jpg
cirese jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net