Beyoncé şi Jay-Z nu divorţează! Chiar dacă el a înșelat-o, au un motiv foarte bun să rămână împreună

Ultima actualizare:

    Beyoncé şi Jay-Z sunt căsătoriţi de 6 aniFoto: Reuters
Beyoncé şi Jay-Z sunt căsătoriţi de 6 aniFoto: Reuters

Sunt bogaţi şi celebri, au nenumăraţi fani! Însă dincolo de imaginea de cuplu de mare succes, cântăreaţa Beyoncé şi soţul ei, rapperul Jay-Z, abia îşi mai vorbesc. Cel puţin aşa bârfesc apropiaţii.

Surse din apropierea frumoasei Beyoncé (32 de ani) şi a bărbatului ei, cu numele de scenă Jay-Z (44 de ani), spun că cei doi ar urma să se despartă, potrivit “Daily News”. Însă, chiar dacă au ajuns la cuţite, din cauza faptului că ea îşi acuză soţul că a înşelat-o la greu, pe parcursul căsniciei, vor rămâne împreună până ce vor încheia turneul On the Run, la sfârşitul lui septembrie, ca să încaseze 84 milioane de dolari.

Împreună au uriaşa avere comună de 560 milioane de dolari, iar Beyoncé şi Jay-Z sunt în stare de orice când vine vorba de bani. De aceea, au ales să-şi regleze problemele din cuplu numai după ce vor încasa onorariile pentru turneu. Aşa că s-au înţeles să joace în continuare rolurile de familie fericită, pentru paparazzi, până ce se vor alege cu zecile de milioane.

S-au decis ca, abia după ce se va încheia turneul, să dea o declaraţie comună referitoare la divorţ. Prietenii spun că artista şi-ar căuta deja o casă în care să stea după ce se vor despărţi. Beyoncé  şi Jay Z s-au căsătorit în 2008, după ce au colaborat la lansarea albumului ei “03 Bonnie & Clyde”. Ei au împreună o fetiţă în vârstă de doi ani, numită Blue Ivy.

A înşelat-o cu Rihanna


    Foto: Reuters
Foto: Reuters

Primele zvonuri privitoare la neînţelegerile dintre Beyoncé şi Jay-Z au apărut după ce sora cântăreţei, Solange Knowles (28 de ani), l-a atacat în lift pe cumnatul său, la 12 mai. Unii au bârfit că atacul lui Solange asupra lui Jay-Z a fost cauzat de faptul că acesta ar fi înşelat-o pe sora ei cu stilista Rachel Roy. Abia apoi s-a aflat că, de fapt, rapperul e acuzat că a înşelat-o pe Beyoncé cu cântăreaţa Rihanna (26 de ani).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
evaluare nationala rezultate jpg
image
image
image
image
image
image
afacere pexels jpg
beverly hills hotel 2455977 1280 jpg
tour 2779331 1280 jpg
enterocolita jpg
image png
tanorexia obsesia pentru o piele bronzata cum se trateaza afectiunea 18715946 jpg
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net