Ce trebuie să faci pentru ca trandafirii să înflorească tot sezonul. Secretul pentru o grădină ca în povești

Dacă avem norocul de a avea propria curte, ori un balcon foarte spațios, poate că am decis să decorăm aceste spații cu trandafiri. Aceste flori pot fi recunoscute de absolut oricine, iar frumusețea lor va impresiona mereu vecinii. Dacă vrem să ne asigurăm că trandafirii noștri vor înflori tot anul, există câteva trucuri ingenioase pe care trebuie să le cunoaștem!

Trandafirii sunt o alegere perfectă pentru curtea noastră / foto: Pixabay
Trandafirii sunt o alegere perfectă pentru curtea noastră / foto: Pixabay

Cu siguranță că ni s-a întâmplat să trecem pe lângă grădina unui vecin și să ne oprim să admirăm trandafirii superbi ai acestuia. Iar dacă și noi avem la dispoziție un astfel de spațiu, cu siguranță că ne vom dori să îl decorăm cu aceste flori superbe, atât de ușor de recunoscut. Însă, trandafirii vor necesita destul de multă atenție din partea noastră, iar dacă nu avem multă experiență în grădină, putem să ne simțim descurajați de tot efortul necesar.

Din fericire, există câteva detalii pe care trebuie să le știm și care pot să ne facă munca mult mai ușoară! În primul rând, pentru ca trandafirii noștri să înflorească tot sezonul, ei vor avea nevoie de îndeajuns de multă lumină solară! Așa că trebuie să îi punem într-un loc în care vor avea cel puțin 6 ore de soare, pe zi.

Cum să avem grijă eficient de trandafiri

Trandafiri roz / foto: Pixabay
Trandafiri roz / foto: Pixabay

De asemena, este important să îi udăm regulat. Trandafirii au nevoie de aproximativ 0,5 litri de apă săptămânal, iar cel mai bine este să îi udăm dimineața. În plus, trebuie să ne asigurăm că solul lor este drenat înainte de a turna apa, pentru ca rădăcinile să nu putrezească. În plus, o dată sau de două ori pe lună, trebuie să punem îngrășământ trandafirilor noștri.

Un alt detaliu important pe care trebuie să îl știm este faptul că florile ofilite trebuie eliminate constant. Astfel, floarea va fi stimulată să dezvolte noi muguri, iar perioada de înflorire se va extinde. În plus, primăvara ar trebui să elementele uscate și să deschidem mijlocul tufei, pentru ca aerul să circule eficient. Astfel, cu ajutorul acestor sfaturi ingenioase, trandafirii noștri ar trebui să înflorească tot sezonul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
17 ani de la intronizarea preafericitului parinte daniel ca patriarh al bisericii ortodoxe romane 309412 jpeg
ferma dacilor jpg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net