Ideea de afacere inedită pe care un român a pus-o în aplicare, după ce i s-a arătat în vis

În prezent, unele idei de afaceri reușesc să capteze interesul și să se bucure de un succes remarcabil. Majoritatea românilor aleg idei de afaceri tradiționale, oferind bunuri și servicii de care toată lumea are nevoie. Ei bine, lui Cosmin Văru afacerea i s-a arătat în vis și a dat lovitura pe plaja Corbu!

 Ideea de afaceri care i s-a arătat în vis unui român / foto: Pexels
Ideea de afaceri care i s-a arătat în vis unui român / foto: Pexels

În ziua de azi, românii nu duc deloc lipsă de idei în domeniul afacerilor, iar cei care sunt mai norocoși reușesc să le pună și în aplicare. Este și cazul lui Cosmin Văru, care spune că afacerea lui i s-a arătat în vis în urmă cu șase ani. Tânărul a visat cum va arăta proiectul care îi va genera venituri substanțiale și a dat lovitura pe plaja Corbu. Mai exact, pentru cei care ajung pe litoral și nu vor să se cazeze la un hotel, Cosmin le pune la dispoziție șapte corturi vegetale, dotate cu terasă, șezlong, hamac și pat matrimonial.

„Acum şase ani şi jumătate am visat proiectul acesta. Îmi înfăptuiesc un vis, ca să zic aşa. Vorbim de şapte corturi vegetale, utilate cu câte o alveolă, o terasă proprie, cu şezlong, cu hamac, cu pat matrimonial”, a spus tânărul, pentru observatornews.ro.

Cât costă cazarea. Prețurile sunt accesibile

Interiorul corturilor este lucrat manual, iar pe viitor, bărbatul își dorește ca fiecare cort vegetal să fie învelit în pământ, astfel încât turiștii să se cazeze în bordeie, ca pe vremuri. „Încercăm o fuziune cu natura, o integrare a acestora în natură, acesta este şi motivul pentru care ele sunt învelite, ca orice bordei, în pământ şi urmează a fi plantate trifoi alb şi trifoi roz”, a mai spus Cosmin.

În ceea ce privește prețurile, ei bine, ele sunt cât se poate de accesibile. Cei care vor să se cazeze în corturile lui Cosmin pentru o noapte vor plăti 300 de lei, în timp ce pentru o noapte de cazare într-un bordei vor scoate din buzunar 600 de lei. Turiştii sunt aşteptaţi de la jumătatea lunii iulie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
2 soti britanici si au dat demisia au vandut casa au cumparat sat intreg franta 910120 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Gavin Newsom jpg
grecia jpg
RO BV Predeal train station jpg
money 1033647 1280 jpg
Ți ai renovat bucătăria și ai nevoie de un frigider nou jpg
2 africa de sud gradina shutterstock 1776108470 jpg jpeg
Vasile Gamalan  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net