Afacerea cu care au dat lovitura doi români întorși din Italia. Au muncit 15 ani peste hotare ca să își îndeplinească visul: „Am furat meserie”

Străinătatea nu este deloc ușoară pentru românii care aleg să muncească peste hotare. În timp ce unii se întorc la scurt timp, pentru că nu au norocul să obțină câștiguri mari, alții revin în țară cu o adevărată avere, care le permite să investească într-o afacere proprie.

Doi români au dat lovitura în afaceri după ce s-au întors din Italia / Sursă foto: Facebook/ Pixabay
Doi români au dat lovitura în afaceri după ce s-au întors din Italia / Sursă foto: Facebook/ Pixabay

Doi români au muncit 15 ani în Italia și s-au întors în România, unde și-au deschis o pizzerie

Printre românii care au reușit să dea lovitura peste hotare, se numără doi tineri din Piatra Neamț. Mădălina și Cosmin Damascan au lucrat timp de 15 ani în Italia. Cei doi sunt pasionați de industria culinară, lucru care le-a dat curaj să investească într-o afacere legată de acest domeniu. Aceștia și-au deschis o pizzerie în stil italian, chiar în orașul din care provin și au mare încredere că vor atinge succesul pe care și l-au dorit.

Potrivit News Allert, soții Damascan au deschis o pizzerie în Capitală. Ei susțin că în bucătăria lor se găsesc diverse preparate, de la pizza, până la salate, paste, sandwich-uri, clătite și bruschete. De asemenea, cuplul a povestit că au furat meserie din Italia, pe perioada în care au muncit acolo și și-au descoperit pasiunea pentru gătit odată cu experiența.

„Am lucrat 15 ani într-o pizzerie din Italia, am furat meserie”

 Mădălina și Cosmin cumpără produsele pentru restaurant chiar din Italia, optând pentru cele care sunt de înaltă calitate. Mai mult, programul de lucru și livrări la domiciliu este activ pe internet, iar ei au făcut public chiar si un număr de contact pentru comenzi.

„Am lucrat 15 ani într-o pizzerie din Italia, de unde am furat meserie. Si soțul meu e pasionat de bucătărie. Deocamdată suntem doar noi şi gătim cu drag şi spor”, a mărturisit Mădălina Damascan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Statiunea Saturn jpg
image
image
image
image
image
image
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
centrala jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net