Jorge a pierdut 350.000 de euro din cauza unei afaceri: „În sufletul meu încă mai simt o mică durere”

Jorge este unul dintre cei mai apreciați artiști și oameni de televiziune, însă, s-a implicat și în afaceri cu imobiliare. Nu mulți sunt cei care știu că artistul a avut parte și de o pierdere financiară uriașă. Cum a rămas cântărețul fără 350.000 de euro din cauza unei afaceri?

Jorge a dezvăluit cum a rămas fără 350.000 de euro din cauza unei afaceri / foto: Instagram
Jorge a dezvăluit cum a rămas fără 350.000 de euro din cauza unei afaceri / foto: Instagram

Jorge, pe lângă aparițiile în numeroase emisiuni și rolurile de prezentator, cât și cariera pe care o are ca artist, s-a aventurat și în afaceri imobiliare, ce par să prospere. Artistul are acum mai multe apartamente pe care le închiriază în fiecare vară la mare. De asemenea, „Vama Veche Retreat”, filmul în care a jucat, urmează să fie lansat în curând.

Jorge: „În sufletul meu încă mai simt o mică durere”

Cu toate acestea, nu toate afacerile i-au adus mulți bani cântărețului. Se pare că, în urmă cu ceva timp,  a avut o pierdere financiară uriașă. Mai exact, a rămas fără 350.000 de euro din cauza unei afaceri în domeniul IT. Deși au trecut câțiva ani de atunci, a mărturisit că acest lucru îl doare și acum.

„350.000 de euro, cam așa. A durut și pot să-ți spun că în sufletul meu încă mai simt o mică durere. Încerc să se facă cât mai mică. M-a durut atunci, în perioada respectivă. A fost în zona de IT, mă rog, niște aparaturi n-au mai fost actuale și cam aia a fost. O gaură care s-a întâmplat acum trei sau patru ani. De aia am trecut pe imobiliare, mult mai bine, mult mai sigur, vă aștept la mare”, a declarat Jorge, pentru cancan.ro.

Jorge, mesaj neașteptat pe rețelele de socializare pentru noua generaţie

Recent, artistul a publicat un mesaj pe rețelele de socializare prin care vrea să tragă un semnal de alarmă în rândul tinerilor. Mai exact, a vorbit public despre băieții din zilele noastre care nu sunt suficient de maturi, motiv pentru care fetele nu reușesc să-și găsească iubiți.

„Am și eu o întrebare pentru băieții, bărbații între 20-30 de ani. Fetele, la vârstele astea, din ce am auzit în jurul meu, nu își găsesc iubiți. Voi ce păziți, fraților? Cu ce vă ocupați? Fetelor, cum îi găsiți măi pe băieți? Că ăștia zici că s-au ascuns în gaură de șarpe. Sau dacă sunt, n-ai ce să faci cu ei, că nu sunt destul de maturi. Băi băieți, hai să ne revenim un pic, hai să devenim bărbați”, a spus Jorge, într-un videoclip publicat pe TikTok.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Pădureanu Catania
vedete revelion colaj instagram jpg
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net