Ea este amanta perfectă! FOTO

Ultima actualizare:

    Bărbaţii însuraţi au decis cum arată femeia cu care şi-ar înşela nevestele
Bărbaţii însuraţi au decis cum arată femeia cu care şi-ar înşela nevestele

Amanta perfectă e tânără, sexy şi absolventă de facultate. Bărbaţii căsătoriţi au hotărât, pe un site de matrimoniale, care este portretul ideal al femeii cu care ar fi dispuşi să aibă o aventură. Rezultatul este surprinzător.

Amanta ideală nu sună, ci aşteaptă! Nu întreabă de soţie, ci te transformă într-un zeu al sexului. Ce bărbat nu visează să aibă lângă el, pentru câteva ore pe săptămână, o femeie care să-l scape de grijile cotidiene, în loc să-i toace nervii când se întoarce de la serviciu? Datele, care au inclus preferinţele lor fizice, ocupaţia, starea civilă, vârsta şi etnia, au fost analizate de specialiştii site-ului de întâlniri online Seeking Arrangements şi au determinat cum arată prada mult râvnită de toţi bărbaţii care caută diversitate. Bărbaţii însuraţi, dornici de o aventură amoroasă, îşi doresc o amantă tânără, sexy şi cu un bust generos, este concluzia la care au ajuns experţii, potrivit Daily Mail. Compania a analizat preferinţele a 468.000 de bărbaţi şi a descoperit că în topul preferinţelor lor sunt femeile caucaziene (37%) cu ochi verzi (47%) şi nefumătoare.

Aceştia preferă femeile cu corp atletic, senzuale şi de preferinţă practicante de yoga. De asemenea, bărbaţii căsătoriţi visează ca amantele lor să fie deschise şi să nu mai fie implicate într-o altă relaţie. Potrivit studiului, infidelii preferă amantele tinere, cu vârsta cuprinsă între 26 şi 32 de ani, şi cu studii superioare. Atenţie, bărbaţi, amanta perfectă vă costă, în medie, 5.000 de dolari (20.000 de lei) pe lună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Decuseara, cântăreț jpg
image
image
image
image
image
image
cai sat jpg
555 (19) jpg
bacalaureat adevarul jpg
bani jpg
femeie haine dulap shutter jpg
FotoJet (6) jpg
Cinci poveşti mai puţin cunoscute despre Bucureştiul de altădată jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net