Crimă între romi, la Râmnicu Vâlcea. O tânără, înjunghiată de soţ

Ultima actualizare:

    (Foto: Arhivă)
(Foto: Arhivă)

O tânără de 28 de ani din Râmnicu Vâlcea a fost înjunghiată de mai multe ori de soţul său, chiar sub privirile rudelor. Femeia plecase de acasă de câteva zile, pentru că nu mai putea îndura bătăile crunte. A crezut că aşa scapă, dar bărbatul, furios că a fost părăsit, a ucis-o.

Simona, tânăra de 28 de ani, şi soţul ei, cu 20 de ani mai în vârstă, aveau împreună un copil. Femeia a vrut să înceapă o viaţă nouă, fără bătăi şi ameninţări, aşa că l-a părăsit şi s-a mutat în casa părinţilor, potrivit România TV. În urmă cu câteva zile a fost bătută din nou, în plină stradă, cu pietre.

Luni seară, soţul furios s-a întors, de data aceasta, hotărât să o ucidă. A scos un cuţit şi a înjunghiat-o de mai multe ori, chiar în faţa rudelor. Fratele tinerei a încercat să o salveze, dar nu a reuşit să o scoată din mâinile criminalului.

Disperaţi, oamenii au sunat după ajutor. Tânăra nu a mai putut fi însă salvată. "A avut loc un conflict spontan între două persoane de etnie romă, soţ şi soţie. Femeia a avut o moarte violentă. A avut mai multe plăgi înjunghiate la nivelul omoplatului şi cervical", a spus şeful Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Vâlcea, Valerian Piron.

Criminalul a fost prins şi reţinut. El riscă până la 25 de ani de închisoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
apartament bucuresti 2 jpg
image
image
image
image
image
image
asteroid jpeg
caine jpg
hidratare jpg
curte jpg
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
Tu ce faci pentru a atrage candidaii Iata ce elemente care nu trebuie sa lipseasca dintr un anun de angajare jpg
test trofeu jpg
imparat roman1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net