Delta pentru toți romanii de la numai 399 lei de persoană! (P)

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ofertele de vacanță în Delta Dunării de la Gulliver Delta Resort sunt de nerefuzat! Sejururile de 3 și 4 nopți cazare au reduceri de până la 35% și includ mese tip bufet în funcție de programul ales (demipensiune, pensiune completa, all inclusive), transport autocar și transferuri cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol.

Toate mesele de pranz și cină conțin atat preparate pe bază de pește, cat și delicii tradiționale din carne de pui, porc sau vită. Te poți bucura de cele mai renumite mancăruri lipovenești, din care nu vor lipsi, prin rotație, icrele de știucă, borșul de pește, ciorba storceag, plachia, saramura, peștele pe grătar, peștele la cuptor sau plăcinta dobrogeană. Conceptul all-inclusive înseamnă că mesele sunt tip bufet și că anumite băuturi pot fi servite pe tot parcursul zilei (apa, berea la halbă, vinul alb și roșu, sucurile neacidulate de portocale, mere, ananas, cafeaua și ceaiul).

Profită de această ocazie unică pentru a te bucura de un sejur excepțional în acest paradis natural, unde vei descoperi frumuseți nebănuite și vei experimenta momente memorabile.

simeon stalpnicul png

Oportunităţile de activităţi, distracţie şi relaxare din cadrul complexului hotelier Gulliver Delta Resort sunt dintre cele mai diverse şi acoperă chiar şi cele mai pretenţioase gusturi şi nevoi. Ai acces gratuit la piscina amplasată în mijlocul unei grădini luxuriante, înconjurată de şezlonguri şi umbreluţe, în imediata apropiere a barului hotelului, care serveşte băuturi răcoritoare, precum şi la pontoanele hotelului, unde se poate pescui în voie. La fel de bine, copiii au acces la locul de joacă cu tobogane, balansoare, căsuțe colorate, trambuline și leagăne, dar și la mini-terenul de fotbal.

Delta Dunării la superlativ

Cea mai bine conservată dintre deltele europene şi una dintre cele mai frumoase destinaţii de vacanţă din ţară, Delta Dunării se afla în Patrimoniul Mondial al UNESCO încă din anul 1991. Minunățiile naturale care o caracterizează, o floră și o faună luxuriante, precum și numeroasele rezervații naturale, lacuri, păduri și canale, pot fi admirate în cadrul unei excursii opționale cu barca de la Gulliver Delta Resort.

simeon stalpnicul png

Pădurea Letea, declarată Rezervație Naturală încă din anul 1938, este unul dintre simbolurile neprețuite ale Deltei, cunoscută mai ales pentru caii sălbatici care mișună prin aceste zone, așa că nu trebuie ratată. Alături de Pădurea Caraorman, Letea este una dintre cele două păduri nisipoase din țară, ce te invită la plimbări la umbra răcoroasă a stejarilor brumării, frasinilor și a plopilor, peste care s-au întins liane agățătoare lungi de până la 25 m. 

Rezervație neprețuită a biosferei

Fiind singura deltă din lume declarată Rezervație a Biosferei, Delta Dunării te surprinde cu vegetația luxuriantă și sălbatică ce o descrie, milioane de păsări zburând în largul cerului, mii de specii de plante, flori și insecte, un adevărat colț de rai al naturii.

Acesta este și locul în care se găsește cea mai compactă suprafață de stufăriș de pe glob, precum și numeroase alte exemple de vegetație specifică zonelor umede, precum papura, rogozul și salcia pitică. Plimbările cu barca, din bogata ofertă de excursii opționale de la Gulliver Delta Resort, te vor purta pe canele spre cele mai frumoase locuri. 

Oferte Speciale Delta pentru toti – Gulliver Delta Resort 3*

*Sejur 4 zile – tarife de la 399 lei/persoana (demipensiune); de la 519 lei/persoana (pensiune completa); de la 639 lei/persoana (all inclusive). Tarife valabile pentru plecari din: 06.07; 13.07; 20.07!

*Sejur 5 zile – tarife de la 599 lei/persoana (demipensiune); de la 699 lei/persoana (pensiune completa); de la 799 lei/persoana (all inclusive). Tarife valabile pentru plecarea din: 23.07!

Servicii incluse:  3 sau 4 nopti de cazare cu mese tip bufet in functie de programul ales, transport autocar, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, acces gratuit piscina, loc de joaca copii, pescuit de pe pontoane. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07, 0784.215.628.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bulgaria saracie jpg
image
image
image
image
image
image
asteroid jpeg
caine jpg
hidratare jpg
curte jpg
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
Tu ce faci pentru a atrage candidaii Iata ce elemente care nu trebuie sa lipseasca dintr un anun de angajare jpg
test trofeu jpg
imparat roman1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net