Mii de oameni din Carei, fără curent de pe 30 decembrie

Ultima actualizare:

    Jumătate din oraşul Carei a rămas fără curentFoto: Arhiva Click
Jumătate din oraşul Carei a rămas fără curentFoto: Arhiva Click

Peste 3.000 de localnici din oraşul Carei, judeţul Satu Mare, au făcut Revelionul în beznă. Oamenii stau de două nopţi fără curent electric din cauza unor avarii. Angajaţii de la Electrica au spart asfaltul în mai multe zone ale oraşului, unde au apărut defecţiunile, însă nu au reuşit să dea de capăt problemei.

Sistemul de alimentare cu energie electrică al oraşului Carei a început să aibă probleme încă din 30 decembrie, când a apărut prima avarie. Până în seara de Revelion, alte două pene de curent au lăsat fără energie electrică jumătate din oraş, potrivit digi24.ro.

„S-o luat curentul şi s-a dezgheţat frigiderul. Deja-i gol şi am fost nevoită să-mi duc mâncarea din frigider în cămară să nu se strice”.

„Chiar i-am spus la băiatul cel mic că ne aducem aminte de epoca Ceauşescu. Chiar ne-am amintit! Se întâmplă! Dar asta este!”.

Echipele de intervenţie ale Electrica au încercat să găsească problema şi au spart asfaltul în mai multe zone, însă fără rezultat.

„Au exploadat cablurile. Cablurile sunt vechi trebuie spus asta şi afectează circa 3.000 de familii. Sunt mai multe aspecte. A fost Revelionul şi oamenii stând acasă vă daţi seama nu numai că nu au văzut televizorul, dar mulţi au centrale termice unde motorul electric acţionează apa, au stat în frig. E supărare mare la noi ce să facem”, spune Eugen Kovacs, primarul din Carei.

Pentru una dintre casele de copii din oraş, ajutorul a venit din partea unei firme care le-a împrumutat un genrator de curent pe benzină.

Echipele de intrevenţie încearcă să remedieze situaţia, însă imediat ce reuşesc să pornească lumina într-o zonă a oraşului, în câteva minute apare altă pană de curent în alt cartier al oraşului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
viitura sat slatioara 2 1024x576 jpg
sex jpg
zarug lorelai asia expresz jpeg
Barbat arestat - catuse FOTO Shutterstock
f86f6691 60b5 4a3c a365 aa8e678c0156 (1) jpeg
NZ9TprqoX8S 3L jpg
image png
Mirosuri neplacute Asa poti avea o casa parfumata si primitoare  Sursa foto shutterstock 1892880535 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net