Scene șoc în Capitală! Copii răpiți, bolnav psihic fugărit prin râul Dâmbovița, medic chirurg prins cu pistoale și macetă

Evenimente șocante în Capitală. O femeie și-a răpit copiii și a amenințat că le face rău, un medic de la Spitalul Fundeni a fost prins în mașină cu pistoale și o macetă după un scandal în trafic și un bolnav psihic a sărit în Dâmbovița dintr-o salvare, fiind alergat prin apă.  

Pacientul bolnav psihic s-a aruncat în Dâmbovița
Pacientul s-a aruncat în Dâmbovița unde a fost prins de polițiști. Captură: observatornews.ro

Bolnav psihic alergat prin râul Dâmbovița

Un bărbat de 33 de ani care era transportat marți seara cu ambulanţa de la Spitalul Elias la Spitalul Clinic de Psihiatrie ”Profesor Doctor Alexandru Obregia” din Bucureşti a atacat în mers asistentul care îl păzea. Pentru că situația a scăpat de sub control, șoferul mașinii de Salvare a tras pe dreapta și a sărit să-și ajute colegul, în același timp apelând 112.

Când a văzut că a fost chemată poliția și șoferul salvării intervine, pacientul a sărit din mașină și a luat-o la fugă pe stradă cu cei doi membri ai echipajului după el. Pentru a nu fi prins, bolnavul s-a aruncat în Dâmbovița.„Imediat, un poliţist din cadrul Secţiei 14, împreună cu alţi doi poliţişti din cadrul Secţiei 11 Poliţie, sosiţi în sprijin, au intrat în apă şi l-au imobilizat pe bărbat”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei citat de news.ro.

O femeie și-a răpit copiii și amenința că le face rău

După o ceartă cu soțul desfășurată marți seară, o femeie a fugit de acasă cu cei doi copii și l-a amenințat telefonic pe bărbat că își va face rău atât ei cât și minorilor. Speriat, tatăl copiilor de nouă luni și 11 ani s-a prezentat la Secția 19 unde a cerut ajutorul autorităților.

Femeia nu a mai fost găsită acasă și cum avea telefonul închis s-a declanșat mecaniosmul „răpire copil” cu Cod Roșu în tot orașul și zonele limitrofe. În cele din urmă fetița de 11 ani și-a apelat tatăl care a facilitat legătura între mamă și polițiști. Aceștia au ținut suspecta suficient timp la telefon până au descoperit locul de unde apela, un hotel din sectorul 2.

Pentru că femeia era imprevizibilă a fost pregătită o echipă de asalt de la serviciile speciale ale Poliției Române dar din fericire, negociatorii au reușit să o convingă să se predea cu tot cu cei doi copii.

Medic de la Fundeni, prins cu arme în mașină

Scandal ieri la Spitalul Fundeni, unul dintre cele mai mari din România. Un șofer al unei companii de care oferă servicii de ride-sharing a cerut sprijinul Poliției, după ce în urma unui conflict în trafic a fost amenințat cu o armă. Victima a declarat că suspectul s-a refugiat cu mașina în curtea Spitalului Fundeni.

Polițiștii ajunși la fața locului au descoperit că șoferul acuzat că a folosit arma pentru amenințare, era de fapt un medic chiar de la Fundeni. Șocant este însă ce a urmat. În momentul în care poliţiştii i-au solicitat bărbatului să le permită efectuarea unui control asupra autoturismului, precum şi un control corporal, acesta a încercat să fugă.

„Ulterior, bărbatul a fost oprit, iar în urma controlului efectuat, în interiorul maşinii au fost găsite două pistoale de tip airsoft şi un obiect tăietor-înţepător, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor. Cel în cauză a fost condus la sediul Secţiei 7 Poliţie pentru continuarea cercetărilor”, a anunțat Poliția Capitalei printr-un comunicat preluat de Agerpres. Surse apropiate anchetei afirmă că bărbatul implicat în scandal are 40 de ani și este medic primar în cadrul Spitalului Fundeni, Secţia Chirurgie Generală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dugovics jpg
image
image
image
image
image
image
haine albe freepik jpg
soti eutanasie jpg
virgina 2 jpg
gustari masina jpg
prima casa jpg
litoral jpg
sinucidere constanta jpg
bacalaureat jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net