Scene șocante în București. O contabilă s-a aruncat de la etajul cinci al unui bloc, căzând pe o altă femeie. VIDEO

Ultima actualizare:

În dimineața zilei de miercuri, un incident șocant a avut loc în București. O contabilă, în vârstă de 43 de ani, a vrut să se sinucidă, aruncându-se de la etajul cinci, dar, a reușit să rănească încă o persoană.

Imagine de la fața locului / foto: captura ProTV
Imagine de la fața locului / foto: captura ProTV

Incidentul s-a produs pe Bulevardul Unirii din Bucureşti. Contabila care a încercat să se sinucidă a căzut peste o altă femeie, de 60 de ani, care se deplasa prin zonă. Ambele sunt rănite, fiind transportate la spital. Femeia care a fost lovită este în stare mai gravă.

„La data de 25 octombrie 2023, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 14 Poliţie au fost sesizaţi, în jurul orei 08.50, cu privire la precipitarea unei persoane, de la etajul unui imobil, situat în Sectorul 4. Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au constatat că, în cădere, persoana care s-a precipitat, o femeie în vârstă de 43 de ani, ar fi căzut peste o altă femeie, în vârstă de 60 de ani, care se deplasa pe trotuarul pietonal”, a transmis Poliţia Capitalei.

Ambele victime erau conștiente atunci când salvatorii au ajuns la fața locului

Instituţia precizează că ambele persoane erau conştiente, într-o stare mai gravă fiind femeia de 60 de ani.

„Totodată, echipajele de prim-ajutor, sosite la adresă, au transportat cele două persoane la unităţi medicale, pentru îngrijiri suplimentare. Din primele verificări efectuate, s-a constatat că femeia s-ar fi precipitat de la etajul 5”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Cercetările în acest caz sunt făcute de polițiștii de la Secţia 14 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Surse judiciare au precizat că femeia care s-ar fi aruncat este angajată a firmei care funcţionează la etajul 5. După primele investigaţii, poliţiştii au concluzionat că femeia a încercat să se sinucidă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
Ziua Regalităţii  10 Mai, ziua cu triplă semnificaţie istorică jpeg
Muste insecticide larvicide capcane scaled jpg
izvorul tamaduirii ce nu ai voie sa faci in aceasta zi sfanta ca pastele 1 jpg jpeg
icoana Izvorul Tamaduirii
Taylor Swift Foto Shutterstock
castel franta primar jpg
izvorul tamaduirii istoric jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net