Zarug de la Asia Express și-a luat mare țeapă! Cine l-a „scuturat” de câteva mii de lei: „Nu accept să mă simt fraier”

Ultima actualizare:

Zarug, fost concurent al emisiunii Asia Express, a relatat recent o experiență neplăcută în care a fost țepuit de un bărbat cu suma de 3.400 de lei. Incidentul a avut loc atunci când Zarug a avut nevoie de ajutor pentru repararea unui dispozitiv de deschidere de la ușa balconului său.

Zarug, la Asia Express
Zarug, la Asia Express

Cum a fost țepuit Zarug

Totul a început când Zarug și-a dat seama că dispozitivul de deschidere de la ușa balconului nu mai funcționa corect și a considerat că trebuie să schimbe întreaga ușă. Discutând problema întâmplător cu o cunoștință arhitect, aceasta i-a recomandat pe cineva care părea de încredere.

M-am trezit că mă sună acest George Tudor. (…) A venit a doua zi cu o ruletă, cu un creion, cu o hârtie, a luat dimensiuni, cică și le-a notat. Totul părea conform, vis împlinit. Devizul era de vreo 4.000 lei, am stabilit că îi dau avans pentru piese 3.000, ca poate ar trebui schimbate și clanțele, hai mai baga 400, 3.400 lei i-am virat omului în 1 iunie”, a povestit Zarug pentru Spynews.

Cu speranța că problema va fi rezolvată, Zarug a decis să plătească un avans de 3.400 de lei pentru piese. După câteva zile, bărbatul a revenit la el acasă cu câteva piese, dar nu a finalizat nicio reparație concretă. În scurt timp, Zarug și-a dat seama că ceva nu este în regulă și a decis să ia măsuri.

Motivul pentru care fostul concurent a făcut publică această întâmplare

Zarug a mărturisit că se simte extrem de revoltat de ceea ce i s-a întâmplat și a decis să facă publică întreaga poveste pentru a preveni alte persoane să cadă în aceeași capcană.

Las și eu asta aici o dată ca să-mi regăsesc oarecum demnitatea și, în al doilea rând, pentru că sunt convins că unul din motivele pentru care activează țeparii nestingheriți este că se bazează pe rușinea victimei de a recunoaște că și-au luat-o. Și NU ACCEPT SĂ MĂ SIMT EU FRAIER pentru că am avut încredere într-un “profesionist” că o să facă ceea ce și-a asumat”, a declarat Zarug, cu determinare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dugovics jpg
image
image
image
image
image
image
haine albe freepik jpg
soti eutanasie jpg
virgina 2 jpg
gustari masina jpg
prima casa jpg
litoral jpg
sinucidere constanta jpg
bacalaureat jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net