Prognoza meteo 4 martie: Vânt și ploi în toată țara

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 4 martie anunță vreme închisă în majoritatea regiunilor
Prognoza meteo 4 martie anunță vreme închisă în majoritatea regiunilor

Prognoza meteo 4 martie estimează o vreme caldă, cu temperaturi maxime ce vor ajunge la 12 grade, însă, sunt așteptate și precipitații mixte, în special ploi, la nivelul întregii țări. Click! îți prezintă starea vremii zi de zi. În București vremea va fi în continuare caldă, dar cu ploi pe tot parcursul zilei. Nu uitați de umbrelă!

Miercuri vom avea parte de o vreme plăcută din punct de vedere termic. Prognoza meteo 4 martie anunță că în prima parte a zilei, în majoritatea cerul va fi înnorat și va ploua. Temperaturile maxime se vor încadra între 7-8 grade în depresiuni şi între 11-12 grade în celelalte regiuni.

Prognoza meteo 4 martie anunță ploi și temperaturi mai scăzute în toată țara
Prognoza meteo 4 martie anunță ploi și temperaturi mai scăzute în toată țara
  • În cursul zilei vremea va fi în general frumoasă și caldă, cu un cer variabil și maxime termice cuprinse între 8 și 12 grade. Noaptea, înnorările se vor extinde treptat dinspre sud-vestul țării. Vor cădea precipitații slabe, mai ales sub formă de ploaie, local în Banat și Oltenia și izolat în Crișana, Muntenia și Transilvania și predominant ninsoare în Munții Banatului și în Carpații Meridionali. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare la munte. Temperaturile minime se vor situa între -4 și 2 grade, mai scăzute în depresiuni. Prognoza meteo 4 martie pe regiuni, arată astfel:
  • În Banat: Ziua va debuta cu o vreme mai caldă decât în mod obişnuit pentru începutul lunii martie, cu temperaturi maxime de 8…10 grade şi minime de 0…-1 grad. Probabilitatea de precipitaţii va fi ridicată, acestea urmând a fi mai însemnate cantitativ.
  • În Transilvania: Prognoza meteo 4 martie spune că vremea va fi caldă, dar cu multe precipitații. Temeperaturile maxime se vor încadra între  7 și 10 grade şi cele minime între  -3 și 2 grade. Precipitațiile vor fi însemnate cantitativ.
  • În Maramureş: Regimul termic va fi apropiat de cel normal la început de martie, cu maxime de 6...8 grade şi minime de -2...4 grade. Spre seară vremea se va răci, astfel că temperaturile se vor situa sub mediile multianuale caracteristice.
  • În Moldova: Vremea va fi în general mai caldă decât ar fi normal, cu temperaturi diurne de 8...10 grade şi minime de -1...3 grade, în medie. Probabilitatea de precipitaţii pe spaţii mai extinse şi în general moderate cantitativ, așa se arată în prognoza meteo 4 martie.
  • În Dobrogea: Ziua de azi va debuta cu o vreme mai caldă decât în mod obişnuit la începutul lunii martie, concretizată prin maxime de 9...12 grade şi minime între 1 şi 5 grade. După amiază vor cădea ploi pe spaţii extinse.
  • În Muntenia: Vremea va fi deosebit de caldă pentru data din calendar, așa cum reiese din prognoza meteo 4 martie,  astfel, vor fi medii ale temperaturilor diurne de 12...15 grade şi cele nocturne de -1...4 grade. Și în această regiune sunt anunțate precipitații.
  • În Oltenia: Vremea va fi caldă cu maxime cuprinse între 8 și 10 grade şi minime între -1 și 3 grade. Probabilitatea de precipitaţii va fi ridicată și se vor semnala ploi în cea mai mare parte a regiunii.

Prognoza meteo 4 martie - în București

În cursul zilei vremea va fi în general frumoasă, cu cerul variabil. Noaptea vor fi înnorări, iar spre sfârșitul ei vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 1…2 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță ploi și temperaturi mai scăzute în toată țara foto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță ploi și temperaturi mai scăzute în toată țara foto: Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
apartament bucuresti 2 jpg
image
image
image
image
image
image
trifoi 63 foi guinness world records jpg
cel mai urat caine wild thang epaefe (2) jpg
plaja pixabay1 jpg
asteroid jpeg
caine jpg
hidratare jpg
curte jpg
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net