Giuleştina: Rapid se caută

Ultima actualizare:

Dacă adunam trei puncte acasă, cu Viitorul, era bine de tot. Cine ştie când le vom lua pe primele? Unde? Şi, de la cine? Căci, va veni meciul cu Steaua şi mă tem. Deşi, mobilizarea va fi alta.

Ciudat e un stadion cu femei şi copii. Glasuri cristaline. Vergine. Dar, care au copiat lozincile masculine. Alea cu... "cine ţine cu Steaua... să-i copulăm  membrii familiei..."  Urât, picilor!

Dar, mi s-a revoltat un reflex nenorocit: fără hormonul masculin galeria e Mozart. Nicidecum AC/ DC... Că nu de "Fluturaş nu mai ai aripioare/ domnul Copos ţi le-a retezat", ai nevoie ca suport! Ci de "Highway to Hell"... Treaba asta cu femei şi copii e o proiecţie ideală a fotbalului romantic, cu fault la orice privire urâtă... iar nu războiul cinic şi virilizant de azi...

Dar, ce să fac, m-a bătut soarili-n cap, ronţăi marijeana, beau acid sulfuric şi scriu prostii. Ca iepuraşul postmodern... Aud că vine şi Grigoraş Jr. la noi. Vine cu tata de mână...?

Ce meci la Cluj! Mă uitam la Poli după extazul, delirul indus de un moderator care a sunat, osanat, pupat în curajat pe toţi masculii bănăţeni pentru victoria cu Dinamo.

Dezamăgeală! O echipă care nu e-n stare să câştige cu trei jucători în plus... Ceferiştii? Eroi! Au atacat mereu. Cred că o făceau şi dacă rămâneau doar cu portarul.

Dar, cu un joc de-a moaca: dezlânat, fără logică. Fără echipă. De adunătură. Instincte. Dar puternice. CFR cu eroii ei a dezamăgit entuziasmant. Să faci 2-2 în opt, e lucru mare!

Despre arbitraj, numai de bine. S-a fluierat cam tot. Acoperit de regulament! Uite, la eliminaţi: F. Costea un fraier, mămăligă; Felgueiras: de roşu direct, nu de galben; Deac, după un gol mirific o gafă de nătăfleaţă. Arbitrului Iulian Dima felicitări pentru curaj. Aşa da! Chiar dacă, glumind, bilanţul depăşeşte limitele unei Nopţi a Sf. Bartolomeu: 20 de galbene, trei roşii în aceiaşi direcţie, antrenor out! Copiii de mingi au scăpat... Creştin, băiatul.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
edi iordanescu sportpictures (3) webp
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Minge (Sportpictures) jpg
Florin Nita (Sportpictures) jpg
Edward Iordanescu (Facebook) jpg
edi iordanescu sportpictures (2) webp
image png
bucurie romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net