Edi Iordănescu, înainte de optimile cu Olanda: „E acum ori niciodată!”

Ultima actualizare:

Naționala României are în față unul dintre cele mai importante meciuri ale sale din ultimii ani, selecționata lui Edward Iordănescu pregătindu-se de optimile de finală de la EURO2024, unde va întâlni Olanda, marți, de la ora 19.00, la München, într-un meci disponibil LIVE TEXT pe click.ro și televizat de ProTV.

Edward Iordănescu, selecționerul României din ianuarie 2022 (FOTO: Facebook)
Edward Iordănescu, selecționerul României din ianuarie 2022 (FOTO: Facebook)

„Acum ori niciodată”, este mesajul selecționerului României, care spune cu subiect și predicat că un astfel de meci este „o șansă cu care te întâlnești o dată în viață”
„În mod cert ne aflăm în faţa celei mai mari provocări din parcursul nostru împreună! O spune istoricul duelurilor cu Olanda, o spun valorile individuale ale adversarului, experienţa lui uriaşă în astfel de contexte la acest nivel. Tot ce am cucerit până acum am cucerit cu realism: da, Olanda e favorită.
Iar tot ce am cucerit, până acum, am cucerit prin unitate, ambiţie şi sacrificiu. Acum, e nevoie de unitate în fiecare secundă, ambiţie fără precedent şi sacrificiu total într-o singură direcţie.
Dacă, înaintea fiecărui meci de la EURO, am spus că băieţii sunt pregătiţi, acum spun că sunt pregătiţi, dar e nevoie şi de un răspuns din partea lor, pe care nu pot să-l ofer decât după meci. Un răspuns pe care nimeni nu ni-l poate oferi, acum, în afară de ei: cât de tare ne dorim mai mult?
Ceea ce am obţinut, până acum, nu e deloc puţin. Dar cei care îşi iau soarta în propriile mâini, ca bărbaţi adevăraţi, sunt cei care nu se mulţumesc nici cu mult, nici cu puţin. Sunt cei care vor TOT!
Când milioane de români cântă, în acelaşi timp cu jucătorii, imnul nostru, e un vers care, azi, contează mai mult ca oricând pentru noi: «Acum ori niciodată, croieşte-ţi altă soarte».
E un meci de acum ori niciodată, acesta e adevărul. Cu care te întâlneşti o dată în viaţă. Iar dacă grupul va reacţiona după chipul în care a fost construit şi a performat, atunci îşi va croi cu adevărat o soartă. Un destin”, a fost mesajul transmis de Edi Iordănescu. 

Lideri în faza grupelor de la EURO2024

Reamintim că România a încheiat pe primul loc grupa sa de la EURO 2024, unde situația a fost una inedită: toate echipele au avut același număr de puncte, patru, ierarhia arătându-le, în ordine, pe selecționata „tricolorilor”, urmată de Belgia, Slovacia și Ucraina, primele trei țări mergând în faza următoare a competiției - de altfel, între timp Slovacia a părăsit competiție, cedând în fața Angliei. EURO 2024 se desfășoară pe 10 stadioane din Germania, în perioada 14 iunie-14 iulie. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
calarasi studenti la urbanism in vizita la Calarasi FOTO Faceb/PMC
image
image
image
image
image
image
Romania Olanda, EURO 2024 (Sportpictures) 2 jpg
Romania Olanda, EURO 2024 (Sportpictures) jpg
edi iordanescu sportpictures (3) webp
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Minge (Sportpictures) jpg
Florin Nita (Sportpictures) jpg
edi iordanescu sportpictures (2) webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net