Acum este momentul să vă luați bilete de avion. Sunt cele mai mari reduceri la Wizz Air, Tarom, Ryan Air

Este perioada celor mai ieftine bilete de avion din tot anul când Wizz Air, Tarom, Ryan Air și alte companii aeriene anunță reduceri uriașe. Românii care nu și-au planificat încă vacanțele în acest an trebuie să vâneze zilnic ofertele acestor companii. În această lună martie, cea mai ieftină din tot anul, pot fi achiziționate bilete spre cele mai dorite destinații de peste hotare. În contextul în care în ultimii doi ani, prețul biletelor de avion a crescut accelerat, reducerile sunt mai mult decât binevenite. 

Martie, luna biletelor de avion ieftine

image

Dacă încă nu v-ați cumpărat o vacanța în acest an, acum este momentul său căutați oferte pentru că le veți găsi pe cele mai bune din tot anul. Amatorii de călătorii cunosc foarte bine trucurile pentru zboruri ieftine cu avionul.

Martie, prima lună de primăvară este și luna în care puteți călători cel mai ieftin cu avionul. Prețul mediu către o destinație europeană, potrivit agenției de turism Vola, este de 165 de euro.

În multe din capitalele europene, temperaturile sunt plăcute în această lună. Puteți să explorați străduțele din centrele istorice, muzee și localuri cu specialități culinare.

Primăvara abia a început, iar dacă plănuiți o călătorie în acest anotimp, iată care sunt prețurile. Sunt bilete de zbor cu plecare din Capitală către Catania sau Bari care costă mai puțin de 50 de euro.

Cu 29 de euro puteți să zburați din București spre Milano sau Tirana. Ori din Cluj-Napoca spre Bruxelles sau Paris. În topul destinaţiilor europene spre care vor zbura românii în această primăvară se numără Milano, Roma, Paris, Londra, Barcelona și Bruxelles.

Luna mai, cea mai scumpă la biletele de avion

La polul opus este luna mai, cea despre care specialiștii din turism spun că ar fi luna în care prețurile biletelor de avion sunt cele mai mari. 207 euro este tariful mediu către o destinație europeană în luna mai, potrivit digi24.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
angajam
image
image
image
image
image
image
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
furtuni ploi jpeg
Spania jpg
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Akkadian FOTO wikipedia jpg
Proiect construcție casă FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net