UPDATE. VIDEO. Alertă la Arad. O fostă judecătoare susține că are un dispozitiv exploziv montat pe mașină

Ultima actualizare:

UPDATE: Mașinile familiei fostei judecătoare din Arad au fost verificate una câte una de echipa de pirotehniști. De asemenea, a fost verificată și casa magistratului. Nu a fost găsit niciun dispozitiv exploziv. Femeia a alertat poliția după ce a primit amenințări. 

Căutările au durat aproape 3 ore.

Știrea inițială:

Este alertă la Arad după ce o femeie a anunțat poliția că sub mașina ei este montat un dispozitiv străin care ar putea fi o bombă. Autoturismul este parcat lângă sediul Poliției de Frontieră. La fața locului au sosit mai mulți polițiști și jandarmi. Strada a fost închisă, iar oamenii care locuiesc în zonă au fost evacuați. La locul indicat a sosit și o echipă de pirotehniști. Persoana care a alertat poliția spune că a primit amenințări și că se teme pentru viața ei. În 2021, omul de afaceri Ion Crișan a murit după ce mașina a sărit în aer în momentul în care a pornit-o. Nici până la această oră nu se cunoaște cine sunt cei care au montat dispozitivul exploziv pe mașina omului de afaceri arădean. 

image

Femeia ca primit amenințări

O femeie din Arad a alertat Poliţia, miercuri, spunând că pe autoturismul său ar putea fi montată o bombă, după ce ar fi primit ameninţări. Forţele de intervenţie au sosit în scurt timp la fața locului și au asigurat zona. Cea care a alertat poliția este o fostă judecătoare de la Tribunalul Arad, secția penală. Ea s-ar fi pensionat la începutul lunii noiembrie, scrie presa locală.

image

Incidentul are loc pe strada Mărăşeşti, din zona centrală a oraşului Arad.

Poliţiştii arădeni au fost sesizaţi despre faptul ca o femeie, din Arad, ar fi ameninţată, iar pe unul din automobilele acesteia s-ar fi montat un dispozitiv străin. Zona a fost asigurată, peroanele din imobilele din zonă sunt în curs de evacuare, fiind constituit un perimetru de siguranţă. Traficul a fost blocat pe toată strada", a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

La faţa locului a fost solicitată echipa de pirotehnişti, dar mai intervin şi echipe de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Jandarmerie, transmite Agerpres.

Femeia a declarat polițiștilor, că anterior a primit amenințări și se teme pentru viața ei.

Ion Crișan a sărit în aer cu mașina 

Tot la Arad a avut loc asasinatul omului de afaceri Ion Crișan care a sărit în aer cu tot cu amșină când a pornit autoturismul. 

masina explozie arad jpeg

S-a întâmplat pe 29 mai 2021. Anchetatorii au stabilit atunci cî pe mașina omului de afaceri fusese montat un dispozitiv exploziv. Ion Crișan și-a pierdut viața în deflagrație, suflul exploiziei fiind deosebit de puternic.

De atunci și până în prezent, autorii asasinatului nu au fost găsiți. În acest caz, nu a fost nimeni arestat până la ora actuală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net