ANPC a închis taverna lui Florin Călinescu. „În România, dacă vrei să închizi, poți să închizi totul”

O tavernă celebră din București a fost închisă duminică de inspectorii ANPC. Este vorba despre restaurantul deschis de actorul Florin Călinescu în urmă cu 20 de ani, în parcul Tineretului. Localul a fost inspectat duminică, iar lucrătorii ANPC au găsit nereguli. Au decis să închidă restaurantul până la rezolvarea acestora. Florin Călinescu a oferit o reacție după ce ANPC i-a închis restaurantul.

florin calinescu png

Explicațiile lui Florin Călinescu

Cunoscutul actor și om de televiziune Florin Călinescu, în vârstă de 67 de ani, a deschis în urmă cu 20 de ani, în parcul Tineretului din sectorul 4, București, taverna „La Călinescu”. El spunea că restaurantul care îi poartă numele oferă mâncare „bună, multă și ieftină”, dar și prețuri accesibile, cât să umple în fiecare zi localul cu clienți. Acum, celebra taverna a fost închisă de ANPC pentru nereguli.

Actorul și vedeta de televiziune, Florin Călinescu spune că taverna nu îi mai aprține de ceva vreme, chiar dacă îi poartă numele. El a venit cu explicații după închiderea restaurantului.

Nu știu, eu n-am treabă cu taverna. I-am lăsat numele acolo, n-am trecut pe acolo de vreo 5 ani. Niște oameni pe care i-am cunoscut de-al lungul vremii m-au rugat să se ocupe ei, ca un fel de franciză. Nu mă mai ocup de afacere de vreo 15 ani”, a spus Florin Călinescu pentru Bugetul.ro.

„Poate nu i-a plăcut mâncarea”

Florin Călinescu a declarat duminică, potrivit aceleiași surse, că în 20 de ani de când funcționează taverna nua avut nicio reclamație.

„Poate că e ceva justificat, habar n-am. Mai e ceva. E de ajuns ca unul să aibă o treabă cu tine și să spună că nu i-a plăcut mâncarea sau a făcut o alergie.

Taverna cred că e de vreo 20 de ani și nu am avut nicio reclamație la ea, mi s-ar părea suspect, dar dacă au găsit mizerie, foarte bine, să o închidă.

Astea sunt chestii temporare, nu se închide pe viață. Din câte știu eu, până când m-am ocupat eu, nu a fost nicio reclamație. Cred că în România, dacă vrei să închizi, poți să închizi totul”, a subliniat Florin Călinescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net