Au fost prinși doi dintre criminalii omului de afaceri Adrian Kreiner

Ultima actualizare:

Autoritățile anunță că doi dintre criminalii omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner, au fost prinși. Potrivit anchetatorilor, unul dintre ei a fost depistat și prins în Scoția, iar cel de-al doilea în Irlanda de Nord. Nu se știe nimic despre cel de-al treilea participant la crima care a  avut loc în noaptea de 5 spre 6 Noiembrie. 

image

Doi dintre criminalii din Sibiu au fost prinsi, a anunțat Poliția, duminică, la ora prânzului, după ce dimineață au fost făcute publice numele și fotografiile acestora. Pe numele celor trei au fost eliberate mandate de arestare preventivă pentru omor.

Minea și Ghiță au fost prinși

Marian Cristian Minae este in Irlanda de Nord, iar Laurențiu Ghiță în Scoția. Cel mai periculos dintre ei, Costinel Zuleam, este înca în libertate.

ghita laurentiu jpg

„Având în vedere cazul de talharie urmată de moartea victimei, sesizat Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, Centrul de Informare ți Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române este abilitat să comunice următoarele:

În urma cooperarii polițienești internaționale, dintre autoritățile române și cele din Ungaria, Frantța, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, precum și Republica Irlanda, Poliția Româna a localizat doi bărbați, ambii în vârstă de 35 de ani, bănuiți în cauză, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, respectiv în Scoția și Irlanda de Nord.

Cei doi au fost depistați de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română.

marian cristian jpg

În cauză, polițiștii au informat Parchetul de pe langa Tribunalul Sibiu, cu privire la localizarea și depistarea celor doi, care a solicitat judecatorului de drepturi și libertăți devansarea termenului stabilit inițial, astfel că, pe numele bărbaților au fost emise mandate de arestare preventiva și, respectiv, mandate internaționale de arestare.

Ulterior, autoritățile române au transmis autorităților din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord mandatele internaționale de arestare, în vederea punerii în executare a acestora”, a anuntat Politia.

  Costinel Cosmin Zuleam, încă neprins și Minae Marian Cristian zis „Pușcărie”, doi dintre suspecții din cazul târhăriei și uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner mai au dosare penal, transmite Turnul Sfatului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
weekend distractie jpeg
nava scufundata jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net