Răsturnare teribilă de situație în cazul crimei de la Sibiu. Laurențiu Lăcătușu nu a participat la crimă

Ultima actualizare:

Bărbatul din Dolj, despre care s-a spus că este suspect în cazul crimei de la Sibiu și care joi seara a fost reținut, nu va fi arestat. După mai multe ore de audieri, oamenii legii au anunțat că nu există probe suficiente împotriva lui, drept urmare l-au lăsat liber. Laurențiu Lăcătușu este din județul Dolj, locul de unde provin principalii suspecți în crima de la Sibiu, potrivit anchetatorilor. 

image

„Nu au rezultat probe indubitabile”

Laurențiu Lăcătușu a fost lăsat liber după mai multe ore de audieri din care nu a reieșit că ar fi participat la crima de la Sibiu, unde omul de afaceri Adrian Kreiner a fost ucis cu sălbăticie.

Procurorii se bazau pe declarațiile unor martori care l-ar fi indicat pe bărbatul din comuna doljeană Valea Stanciului.

Totuși, după audieri a reieșit că bărbatul nu ar avea nicio legătură cu faptele petrecute în noaptea de 5 spre 6 noiembrie din casa omului de afaceri sibian. 

„În continuarea activităților specifice desfășurate de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, în seara zilei de 16 noiembrie a.c., în baza unui mandat de aducere, un bărbat din județul Dolj a fost condus la sediul I.P.J. Sibiu.

Cu privire la acest bărbat existau date și indicii rezonabile că ar fi unul dintre cei 3 suspecți de comiterea infracțiunilor de omor și tâlhărie calificată săvârșite în data de 6 noiembrie a.c., în municipiul Sibiu, acesta fiind indicat inclusiv de către mai mulți martori din dosar.

Din verificările efectuate până la această dată, precum și în urma audierii persoanei conduse la sediul I.P.J. Sibiu, nu au rezultat probe indubitabile pentru a putea fi luată o măsură preventivă față de acesta”, conform unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Laurențiu Lăcătușu a fost reținut joi seara, în timp ce se deplasa prin comună cu o motocicletă. El a fost blocat, pus la pământ, încătușat și condus la sediul IPJ Dolj pentru audieri. 

A fost predat colegilor de la Sibiu unde, pe parcursul a 12 ore de audieri, au constatat că nu există probe împotriva bărbatului din Dolj, despre care s-a spus că este primul suspect reținut în crima de la Sibiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
image
actualitate.net
image
actualitate.net