VIDEO. Au fost identificați asasinii lui Adrian Kreiner. Bărbatul care i-a găzduit a spus tot pentru o pedeapsă mai blândă

Ultima actualizare:

Apar noi detalii în cazul de la Sibiu, unde un cunoscut om de afaceri, Adrian Kreiner, a fost bătut până la moarte de trei indivizi. Crima a avut loc în noaptea de 6 noimebrie. Între timp, au apărut imagini cu presupușii asasini, filmați de o cameră de supraveghere la scurt timp de la atac, iar polițiștii au ajuns la un martor-cheie care i-ar fi găzduit pe cei trei în județul Timiș. Principalii suspecți, despre care anchetatorii au stabilit că sunt cetățeni români, ar fi părăsit România. Toți trei sunt din județul Dolj.

Percheziții la locuința martorului. Sursa foto: captură video Ora de Sibiu
Percheziții la locuința martorului. Sursa foto: captură video Ora de Sibiu

Polițiștii, acasă la martorul-cheie unde au fost găzduiți suspecții

Ancheta, în care sunt implicați peste 50 de polițiști, a dus la un bărbat din județul Timiș. Acesta i-ar fi găzduit și tot el i-ar fi dus de la Timișoara la Sibiu pe cei trei, principalii suspecți în uciderea lui Adrian Kreiner, potrivit Ora de Sibiu.

Oamenii legii l-au audiat, înainte de toate, la Sibiu, după care, spre seară, l-au adus lângă Timișoara. Sursele Ora de Sibiu spun că omul nu era încătușat, semn că, în acest moment, nu are calitate de suspect în dosar, ci de martor. Video AICI.

Miercuri seara, mai mulți polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale au descins în locuința respectivă. Potrivit sursei citate, anchetatorii au căutat în locuință probe ADN pe care le-ar putea compara cu cele găsite în vila lui Kreiner din Sibiu.

“S-a reușit identificarea celor 3 autori ai crimei de pe str. Moldoveanu. Sunt 3 barbati din Dolj. Până în prezent niciunul dintre ei nu a fost reținut. Este posibil să fi părăsit țara”, spune prim procurorul adjunct Mihaela Ruginosu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Martorul cere o pedeapsă mai blândă

Bărbatul de 37 de ani a făcut declarații care i-au ajutat pe procurori să-i identifice pe criminali, în schimbul unei pedepse mai blânde din partea judecătorilor.

Anchetatorii sunt convinși că cei trei sunt deja plecați din țară și se va începe urmărirea lor internațională.

Principalii suspecți ar fi autorii a mai multor jafuri în străinătate.

După audierea martorilor, anchetatorii merg pe pista unui simplu jaf. Bunurile furate, câteva ceasuri în valoare de 200.000 de euro, urmau să ajungă pe piața neagră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
Fun Zone jpeg 1 jpeg
bucatarie pexels jpg
rosii tomate istock jpg
printesa kalina a bulgarieri sotul copilul AFP jpg
statuie mihai Eminescu colaj facebook jpg
tantari jpg
wizz air pixabay jpg
cetate ardud
image
actualitate.net
image
actualitate.net