Cine a fost Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu omorât în bătaie de hoți în propria casă. Iubita bărbatului, sfâșiată de durere: „Au reușit să-l omoare pe logodnicul meu”

El este Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu care a fost omorât în bătaie de trei bărbați cu cagule. Au intrat în casa lui pentru a-l jefui, iar suspecţii nu au fost încă găsiţi.

Adrian Kreiner avea 50 de ani / foto: arhiva personala
Adrian Kreiner avea 50 de ani / foto: arhiva personala

Omul de afaceri din Sibiu avea 50 de ani și era fondatorul și administratorul Matec CNC Technik, o companie care produce piese şi componente pentru industria auto.

Firma lui Adrian Kreiner a avut anul trecut o cifră de afaceri de 127,09 milioane de lei și un profit net de 2,41 de milioane de lei, cu un număr mediu de 159 de angajați.

Mesajul plin de durere al logodnicei lui Adrian Kreiner

Atacul a avut loc într-o zonă bună a oraşului, la câteva sute de metri de casa unde locuieşte preşedintele Iohannis. Trei indivizi înarmaţi şi mascaţi au intrat cu forţa în casă, pe omul de afaceri l-au legat într-un covor şi l-au bătut până la comă. Logodnica lui, care se ascunsese într-o cameră la etaj, este în stare de șoc.

„Cei care ne-au atacat duminică noaptea, în timp ce dormeam, prin faptele lor au reușit să îl omoare pe iubitul meu, logodnicul meu, bărbatul meu din ultimii 18 ani, Adrian Kreiner. Acum o oră a fost confirmat decesul, vă mulțumesc pentru toate gândurile bune și vă rog pe voi toți și presa ca în perioada următoare să îmi respectați intimitatea durerii pe care mereu am trăit-o în liniște”, a scris femeia, pe pagina sa de Facebook.

Bărbatul de 50 de ani era în stare gravă, în comă, după ce a fost lovit în mod repetat la nivelul capului, trunchiului şi membrelor. Din păcate, marți seară, corpul lui a cedat și medicii au declarat decesul. 

Fiica lui Kreiner, în vârstă de 23 de ani, a fost şi ea bruscată şi ameninţată cu pistolul pentru a le spune unde sunt banii.

Şeful Poliţiei Române a trimis o echipă de specialişti la Sibiu

Şeful Poliţiei Române a dispus ca o echipă de specialişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale să se deplaseze la Sibiu, pentru a ajuta în cazul bărbatului tâlhărit în propria casă de trei bărbaţi cu cagule. Cei doi ofiţeri de la Bucureşti lucrează împreună cu echipele de la Sibiu pentru identificarea şi prinderea suspecţilor.

„Din dispoziţia Inspectorului General al Poliţiei Române, o echipă de specialişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale – I.G.P.R. s-a deplasat în judeţul Sibiu, pentru a acorda sprijin de specialitate, în cadrul anchetei.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi aplicării măsurilor legale”, a transmis, miercuri, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net