O nouă pistă în crima de la Sibiu. O femeie brunetă a încercat să vândă ceasurile lui Adrian Kreiner

Martorul din județul Timiș care i-ar fi găzduit pe cei trei autori ai crimei de la Sibiu și care a dat ponturi poliției cu scopul de a obține o pedeapsă mai mică de la judecători i-ar fi condus pe anchetatori de la bun început pe o pistă falsă. Așa s-a ajuns la bărbatul din Dolj. Între timp, polițiștii au o nouă pistă. Este căutată o femeie care a încercat să vândă din ceasurile furate din casa omului de afaceri sibian.

image

„Suspectul” reținut ca în filme era acasă cu proaspăta soția

Laurențiu Lăcătușu, reținut ca în filme, joi seara, în mijlocul comunei Valea Stanciului, a fost lăsat liber după 12 ore de audieri din care a reieșit că bărbatul nu avea nicio legătură cu crima din Sibiu. În noaptea respectivă, omul fusese acasă lângă proaspăta soție cu care s-a căsătorit la sfârșitul lunii octombrie.

Surse din rândul anchetei susțin ca politiştii au ajuns la Laurențiu Lăcătușu în urma indicațiilor primite de la martorul-cheie, Ilie Sitariu, cel care i-ar fi găzduit pe cei trei autori ai asasinatului din noaptea de 5 spre 6 noiembrie.

”Cu privire la acest bărbat existau date şi indicii rezonabile că ar fi unul dintre cei 3 suspecţi de comiterea infracţiunilor de omor şi tâlhărie calificată săvârşite în data de 6 noiembrie a.c., în municipiul Sibiu, acesta fiind indicat inclusiv de către mai mulţi martori din dosar. Din verificările efectuate până la această dată, precum şi în urma audierii persoanei conduse la sediul I.P.J. Sibiu, nu au rezultat probe indubitabile pentru a putea fi luată o măsură preventivă faţă de acesta. Continuăm cercetările în vederea coroborării tuturor probelor pentru a lămuri cu exactitate situaţia de fapt şi natura implicării acestuia în comiterea faptei de pe raza municipiului Sibiu”, au transmis poliţiştii.

Este căutată o femeie

Oamenii legii caută acum o femeie care a fost văzută cu unul dintre cei trei suspecți ai cazului. Ar fi iubita acestuia și ar fi încercat să vândă ceasurile pe care bărbații le-au furat din casa afacersitului din Sibiu.

Este vorba despre o femeie bruneta care a fost văzută într-un mall în compania lui Ilie Sitariu, martorul-cheie, și a unui bărbat suspect în cazul de omor, după ce Adrian Kreiner a fost ucis.

Ea ar fi femeia care a închiriat un apartament în Sibiu pentru trei nopți.

Cei doi presupuși criminali și femeia ar fi părăsit România după ce au aflat că Adrian Kreiner a murit, iar cel care i-ar fi ajutat ar fi fost Ilie Sitariu, un fost infractor din Statele Unite ale Americii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net