Bilanț Crevedia: 5 morți. A murit și cetățeanul nepalez care lucra la stația GPL

Ultima actualizare:

Încă un rănit grav în exploziile de la Crevedia a murit, aducând bilanțul deceselor la 5.  Ministerul Sănătății a confirmat decesul marți dimineață. Este vorba despre cetățeanul nepalez care a fost internat în stare foarte gravă cu arsuri extinse pe aproape toată suprafața corpului. Acesta este cel de-a cincea persoană care își pierde viață după incidentul deosebit de grav din data de 26 august când mai multe cisterne au explodat în incinta depozitului GPL din Crevedia, județul Dâmbovița.

urmari incendiu Crevedia  Foto Inquam Photos George Calin (1) jpg

A cincea victimă, cetățeanul nepalez grav rănit

Cea de-a cincea victimă este tot un civil. Nepalezul prins de suflul primei explozii a sufeit arsuri pe 90% din suprafața corpului. El a fost internat sâmbătă, 26 august, la spitalul Bagdasar Arseni, iar starea lui deosebit de gravă nu a suportat transferul către o unitate medicală din străinătate. Medicii au fost de la început rezervați în privința așnselor de supraviețuire.

Cetățeanul nepalez avea 30 de ani și era angajat al depozitului GPL din Crevedia.

”În cursul acestei dimineți, a decedat la Spitalul Clinic de Urgență “Bagdasar Arseni” București încă unul din pacienții aflați în stare foarte gravă de la începutul internării și care avea un prognostic rezervat. Acesta era de origine nepaleză și avea arsuri de peste 90% din suprafața corporală”, a transmis marți dimineața Ministerul Sănătății.

Alte victime 

Luni dimineață, un bărbat care suferise arsuri pe 95% din suprafața corpului în urma exploziei de la stația GPL din Crevedia a încetat din viață la Spitalul Floreasca. Familia lui îl văzuse ultima oară la televizor în timp ce televiziunile transmiteau de la fața locului. Acesta era rănit și stătea pe o targă. 

Exploziile de la Crevedia au luat viața și a doi soți. Bărbatul, prima victimă a incidentului, a murit în urma unui infarct pe care l-a suferit când și-a văzut soția arsă. Femeia a decedat a doua zi, în spitalul Floreasca, din cauza stării deosebit de grave. Avea arsuri pe aproape toată suprafața corpului.

Din aceeași familie a murit încă un bărbat două zile mai târziu, acesta fiind tot un civil, unul din marii arși după exploziile din data de 26 august.

În acest moment, în spitalele din Capitală mai sunt internați 14 pacienți dintre răniții în deflagrațiile de la Crevedia. Șase sunt la Spitalul Floreasca, doi la Bagdasar Arseni, cinci la Spitalul de Arși și unul la Spitalul Universitar. 27 pacienți au fost externați. 12 răniți au fost duși în străinătate, patru dintre ei fiind intubați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net