Cine este a patra victimă de la Crevedia. Familia l-a văzut ultima oară în viață la televizor, pe o targă

Ultima actualizare:

A patra victimă a exploziilor devastatoare de la Crevedia este un angajat al stației GPL. Avea doar 43 de ani și a ajuns în spital cu arsuri de peste 95% din corp. În cursul dimineții de luni, Ministerul Sănătății a anunțat că acesta a pierdut lupta cu moartea. Ultimele imagini pe care familia le are cu bărbatul în viață sunt cele difuzate la televizor, în care omul este ars, în stare de șoc, așezat pe o targă.

image

Ultimele imagini cu bărbatul în viață 

Bilanțul deceselor ca urmare a exploziilor de stația GPl din Crevedia a ajuns luni dimineață la 4. Ultima victimă este un bărbat de numai 43 de ani, care, potrivit unor surse, era angajat al firmei GPL Flagas de câţiva ani. El era unul dintre șoferii de cisternă și se numea Luigi Pascoci.

Ar fi fost surprins de prima explozie și rănit grav. Familia lui l-a identificat în imaginile transmise în direct de televiziuni. Luigi Pascoci, apărea fără haine după ce acestea fuseseră arse, iar pe corp avea arsuri. Stătea pe o targă și era în stare de șoc. Familia a sperat tot timpul că bărbatul va supraviețui.

„El lucra ca şofer la firma aceasta! Era unul dintre şoferii din cisterne, da", ne-a povestit vărul victimei. "Eu l-am văzut plecând de acolo pe picioarele lui şi am zis: "Bă, nu are cum să moară!. L-am văzut pe filmare. Cum stătea pe targă, aştepta elicopterul SMURD să vină!", a povestit o rudă pentru Observator.

Încă de la internarea lui de sâmbătă, 26 august, medicii au fost rezervați în privința șanselor de supraviețuire, dat fiind rănile grave o o mare suprafață a corpului.

Luigi Pascoci era din Râmnicu Sărat şi lucra pentru firma Flagas de mai bine de trei ani, potrivit aceleiași surse. Apropiaţii lui povestesc că nu era prima dată când făcea o descărcare de gaz la staţia din Crevedia.

„Ştiam că de multe ori s-a dus să descarce acolo. Descărca în depozit că avea depozitul ăla acolo! Nu am ştiut niciodată că ce se petrece acolo sau că, de fapt, aia ar fi fost o staţie închisă. Probabil că nici ei nu ştiau despre treaba asta, ce să zic?!" a povestit vărul său pentru Observator. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net