Bogdan Buta, fondatorul Untold, ia o decizie radicală după acuzațiile de sex cu minori

Ultima actualizare:

Fondatorul Untold, Bogdan Buta, vizat de acuzații deosebit de grave referitoare la relații sexuale pe care acesta le-ar fi avut cu doi băieți minori, ia o decizie radicală. Într-un comunicat, avocații lui au anunțat că Bogdan Buta se retrage din compania care organizează celebrele festivaluri Untold și Neversea. Totodată, respinge cu fermitate toate acuzațiile. O anchetă a Poliției este în plină desfășurare.

image

Scandalul a izbucnit în timp ce Bogdan Buta era în Dubai

„Bomba” a venit de la un tânăr care a dat mai multe declarații unui jurnalist din Cluj. Acesta a susținut că, pe când avea 16 ani, a fost „agățat” pe un site de întâlniri de Bogdan Buta. A mers la el acasă împreună cu încă doi băieți, iar acolo el și încă un băiat în vârstă atunci de 15 ani ar fi întreținut relații sexuale. Faptele au avut loc în 2021. Imediat ce informațiile au devenit publice, cei doi tineri au depus plângeri la poliție și au fost audiați.

În acest timp, patronul Untold se afla în Dubai pentru organizarea unui festival uriaș.

Patronul Untold se retrage din companie. Comunicatul avocaților

În urma scandalului, Buta a decis să se retragă din firma care organizează Untold, iar avocații lui au transmis un comunicat.

„Bogdan Buta respinge cu fermitate acuzaţiile aduse în media cu privire la pretinse fapte ce ar fi avut loc în urmă cu trei ani. Pe baza informaţiilor pe care le deţinem, am decis să acţionăm în justiţie toate persoanele care, prin afirmaţii defăimătoare, afectează imaginea, dreptul la demnitate şi viaţa privată ale lui Bogdan Buta.

Răspunsul nostru este ferm şi procedurile judiciare iniţiate atât în plan civil, cât şi penal împotriva celor responsabili vor demonta fiecare acuzaţie şi vor demonstra planul constant de a distruge reputaţia lui Bogdan Buta.

Din respect pentru oamenii din echipa sa, dar şi pentru a se putea dedica exclusiv în a-şi demonstra nevinovăţia, Bogdan Buta a decis să se retragă din calităţile executive pe care le deţine şi să le predea către ceilalţi co-fondatori şi echipei executive. De asemenea, toate operaţiunile de zi cu zi vor fi preluate şi încredinţate echipei de management a grupului până în momentul în care cazul va fi soluţionat de forurile competente şi se va face dreptate.

Avem încredere că justiţia îi va trage la răspundere pe cei responsabili de acest atac mediatic. Suntem convinşi că în urma procedurilor, toate „acuzaţiile” se vor dovedi a fi neadevărate, iar în final cei responsabili vor răspunde pentru aceste grave acuzaţii false”, se arată în comunicatul avocaților care îl apără pe Buta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net