Carnagiu pe Autostradă. Cinci oameni au murit striviți după ce mașina lor a fost prinsă între două TIR-uri

Ultima actualizare:

Tragedie pe A1 în apropiere de București. Un carambol în care au fost implicare două autoturisme și două TIR-uri s-a soldat cu cinci morți. Pompierii sosiți la fața locului au reușit abia după o oră să își dea seama de tipul autovehiculului prins între cele două autotrenuri. În interiorul epavei au găsit cinci oameni morți.

image

 Pentru pompierii care au sosit imediat la locul tragediei a fost o misiune extrem de dificilă. Autoturismul prins între cele două tiruri abia se mai putea distingea.

Cinci oameni morți într-o secundă

Pompierii militari au făcut eforturi să ajungă la epava autoturismului care, în urma presiunii între cele două tiruri, a devenit o grămadă de fiare.

Au reuşit să ajungă după aproximativ o oră de la începerea manevrelor de descarcerare la vehiculul deformat, prins între TIR-uri, constatând că este vorba despre un autovehicul cel mai probabil cu 8+1 locuri.

A fost solicitată intervenţia unui elicopter SMURD.

Pompierii afirmă că autovehiculul prins între TIR-uri, în coliziunea în lanț de pe A1, avea, cel mai probabil, 8+1 locuri, în acesta fiind mai multe persoane, fără semne de viaţă.

În urma acțiunilor pentru descarcerare pompierii militari au putut să identifice cinci persoane în interiorul epavei. Toate decedate.

„E atât de deformat încât nu poate fi identificat vizual. În acest moment se fac manevre de descarcerare. S-au îndepărtat elementele de caroserie ale vehiculului. În continuare trebuie îndepărtat de capul tractor al TIR-ului. Sunt mai mulţi oameni, nu putem vedea câţi, fără semne de viaţă”, a declarat pentru News.ro Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov.

Cum s-a produs accidentul

Două mașini mici și două TIR-uri au fost implicate în carambolul care a avut loc pe Autostrada București Pitești, în dreptul localității Ciorogârla.

„Patru autovehicule, dintre care două autotrenuri, au fost implicate într-o coliziune faţă-spate pe Autostrada A1 pe sensul Piteşti – Bucureşti, la kilometrul 17, în zona localităţii Ciorogârla, judeţul Ilfov. Mai multe persoane se află în evaluare medicală la faţa locului, fiind solicitată intervenţia unui elicopter SMURD”, a anunţat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Într-un autototurism a fost găsită încarcerată o persoană. A fost extrasă de salvatorii sosiți la fața locului și transportată cu elicopetrul SMURD la Spitalul Floreasca.

Între cele două trenuri a fost prins și un vehicul care a fost deformat în mare măsurp. Nu s-a putut identifoca inițial tipul acestuia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net