Cazul fetei găsite în lada patului: Marcel Șurbuc a recunoscut crima și a povestit cum a omorât-o pe Ana Maria

Ultima actualizare:

Marcel Șurbuc a recunoscut azi, în fața anchetatorilor, că a omorât-o pe copila de 12 ani, fiica femeii cu care locuia într-un apartament închiriat în Sectorul 4 al Capitalei. El a povestit anchetatorilor în detaliu ce s-a întâmplat în ziua crimei.

image

A strangulat-o cu un șiret

Marcel Șurbuc este principalul suspect în cazul crimei din Berceni. După sărbătorile pascale, în locuința în care Marcel Șurbuc locuia cu chirie cu concubina sa a fost găsit trupul fiicei acesteia ascuns într-un sac în lada patului. Descoperirea a fost făcută de proprietarul apartamentului , care a venit din străinătate pentru că nu mai reușea să dea de chiriași. Anterior, și tatăl fetei anunțase poliția.

Ancheta poliției s-a pus în mișcare abia după ce proprietarul a sosit în Berceni, iar în lada patului a găsit trupul copilei, sesizat de mirosul greu din locuință. 

La momentul acela, nici mama fetei și nici concubinul ei nu se aflau în țară.

Adus din Olanda, unde a încercat să se ascundă de autoritățile române, Marcel Șurbuc a dat azi primele declarații. El și-a recunoscut fapta, după cum anunță avocatul Adrian Cuculis.

Marcel Sebuc a recunoscut crima. A detaliat ca fata( Ana Maria) l-a lovit, iar acesta a ripostat. A lovit-o peste față, apoi fata s-a dezechilibrat și s-a lovit de cadă.

Din lovitura suferită aceasta a început să sângereze pe gura, iar el s-a “speriat” a luat un șiret și a stragulat-o”, a povestit Șurbuc în fața anchetatorilor, transmite avocatul Adrian Cuculis.

Șurbuc ar mai fi povestit că după ce copila a murit, a curățat casa, apoi a pus cadavrul în saci și l-a ascuns în lada patului.

I-a amanentat bijuteriile 

În fața anchetatorilor, Șurbuc ar mai fi declarat că înainte să ascundă trupul fără viață al copilei în lada patului, i-ar fi luat bijuteriile și i le-a amanetat, după cum a mai transmis avocatul Cuculis. 

Marcel Șurbuc este de loc din Suceava și are 38 de ani. El a fost depistat în Olanda și figura pe lista celor mai căutaţi fugari din Europa, fiind considerat periculos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
CEA MAI LUNGA SCURTATURA DIN LUME jpg
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net