Descoperire șocantă într-o canapea din Tulcea. Ce au găsit jandarmii

O familie din județul Tulcea a avut parte de un adevărat șoc atunci când a descoperit că un șarpe își găsise adăpost în propria lor canapea. Înspăimântați, oamenii au sunat la 112, iar jandarmii au intervenit imediat la fața locului.

Șarpele a fost eliberat în natură / FOTO: Facebook / Jandarmeria Tulcea
Șarpele a fost eliberat în natură / FOTO: Facebook / Jandarmeria Tulcea

Când vine vorba despre vizite „surpriză” făcute de animale în casele noastre, probabil că majoritatea dintre noi nu am avea nicio problemă cu un câine, ori o pisică de pe stradă, care se invită în curțile noastre. Însă, o familie din județul Tulcea a devenit, fără voia ei, gazda unui șarpe care și-a găsit adăpost în canapeaua de pe terasa casei. Cum niciunul dintre membrii familiei nu a apreciat vizita reptilei, ei au sunat imediat la 112, pentru a cere ajutorul autorităților.

Potrivit informațiilor oferite de către adevarul.ro, incidentul a avut loc în comuna Văcăreni, iar jandarmii au ajuns imediat la fața locului. Acolo, au găsit șarpele în lada canapelei, pe care au trebuit să o demonteze pentru a scoate reptila. Din fericire, nu a fost vorba despre o specie veninoasă, iar nimeni nu a fost rănit în urma „vizitei”. Jandarmii au reușit să scoată șarpele în siguranță, iar animalul a fost eliberat în mediul natural.

Nu este prima dată când autoritățile intervin într-un asemenea caz

Șarpele buclucaș din Tulcea nu este prima dată când un asemenea animal a apărut chiar în mijlocul oamenilor, în țara noastră. Chiar la finalul lunii martie, în Baia Mare, autoritățile au primit un apel asemănător, după ce un șarpe exotic a fost văzut pe străzile orașului. Din păcate, în acel caz, pitonul regal despre care era vorba, a fost găsit mort.

Iar cu câțiva ani în urmă, un român din Drobeta Turnu Severin s-a trezit cu un șarpe în apartament. Evident, bărbatul a informat imediat autoritățile, care au reușit să ridice în siguranță șarpele. Reptila a fost eliberată, apoi, în mediul natural, în afara orașului.

Dacă ne aflăm vreodată într-o situație asemănătoare, recomandarea autorităților este să nu ne apropiem de șarpe și să informăm, imediat, autoritățile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net