Șocant! Un bărbat din Caraș Severin a găsit un șarpe de un metru și jumătate, chiar sub capota mașinii

Ultima actualizare:

Un bărbat din Caraş-Severin a fost nevoit să sune la 112, după ce a găsit un șarpe de aproximativ un metru și jumătate sub capota mașinii sale.

Un bărbat a găsit sub capota mașinii un șarpe de un metru și jumătate. Foto: Click.
Un bărbat a găsit sub capota mașinii un șarpe de un metru și jumătate. Foto: Click.

După ce un bărbat a sunat la 112 pentru a anunța că sub capota autovehiculului său este ascuns un șarpe de o dimensiune impresionantă, un metru și jumătate, jandarmii din Caraş-Severin au intervenit pentru a extrage, în siguranță, reptila.

Reptila a fost găsită pe punea autovehiculului

Se pare că, la sosirea echipajului, reptila nu se mai află în zona unde a fost văzută, iar din acest motiv mașina a fost verificată. Astfel, șarpele a fost găsit de către jandarmii pe puntea autovehiculului, scriu cei de la Observator News.

Jandarmii au extreas șarpele și l-au eliberat în mediul lui natural

Jandarmii, echipați cum se cuvine, au extras șarpele pe care, ulterior, l-au eliberat în mediul lui natural. Cu toate că, şoferul mașinii s-a speriat foarte tare de acest musafir nepoftit, nimeni nu a pățit nimic, iar totul s-a terminat cu bine.

Iepurele de sub capota unei mașini

Nu este unicul caz de animal găsit sub capotă. Astfel de cazuri sunt des întâlnite, mai ales dacă ne referim la pisici. Numeroase feline ajung să-i surprindă pe proprietarii de mașini când le găsesc ascunse sub capotă. Însă, mai sunt și alte animăluțe care își găsesc refugiu într-un astfel de loc. Un american a găsit sub capota mașinii, pe care omul o dusese la service, pentru o verificare, un iepure. Dacă pisicile obișnuiesc să-și caute adăpost iarna, la motoarele automobilului, miaună, personajul în cauză a tăcut mâlc.

Și acest animal a fost eliberat în sălbăticie

Mecanicul care l-a descoperit a rămas mut, dar a dat totuși dovadă și de prezență de spirit și l-a prins repede pe zburdalnic. Iepurele a fost dus la veterinar și, cum nu avea absolut nicio problemă, a fost eliberat înapoi în sălbăticie.

image
image
image
image
image
image
tarif gigacalorie incalzire 1024x590 webp
Detector de metale (foto: Pexels)
fructe pexels jpg
1 apa de trandafiri 1401915263 jpg jpeg
inghetata lingurita freepik png
20230922 112723 jpg