Eroism de tată. Cum și-a salvat un bărbat fiica de un șarpe veninos

Când îți iubești copiii nici un gest nu este prea mic iar unii părinți sunt capabilit de adevărate acte de eroism. Un tată din Australia a devenit erou după ce s-a aruncat între un „șarpe maro” veninos și fiica sa de doi ani. Fapta a șocat întregul continent iar întâmplarea este pe buzele tuturor 

Șarpele maro din Australia
Șarpele maro este spaima Australiei. Foto:observatornews.ro/Fcb Sunshine Coast Snake Catchers

Jake Coombe, din Tailem Bend, o mică localitate aflată lângă marele oraș australian Adelaide și-a salvat, luni 6 martie, fiica de mușcătura uneia dintre cele mai veninoase reptile, „șarpele maro”, dar din nefericire a sfârșit prin a fi victima reptilei. Bărbatul a fost dus la spital dar este în afara oricărui pericol și a trebuit să fie transportat de urgență la spital. 

Cum și-a salvat tatăl fiica de șarpele veninos 

Jake și fiica sa Alba tocmai ajunseseră acasă dintr-o excursie, iar bărbatul a început să își desfacă bagajele în timp ce fetița se juca pe hol. Cu coada ochiului, el a povestit Daily Mail că a observat că fetița a zărit ceva în ușa garajului și s-a dus să investigheze. 

Micuța Alba descoperise un șarpe brun, o specie de șarpe foarte veninos a cărui mușcătură poate ucide copiii mici în doar câteva minute. Nici nu nu a gândit ce o să se întâmple dar imediat curajosul tată s-a pus între șarpe și fiica sa, chiar în timp ce reptila se pregătea să o atace.  

Într-o fracțiune de secundă, șarpele l-a mușcat de picior, însă nu a eliberat venin.  

Ce a pățit tatăl care și-a salvat fiica de șarpele veninos 

Jake a petrecut o noapte întreagă în spital dar nu prea I-a păsat. A spus la toată lumea că se tot gândește la ce s-ar fi putut întâmpla cu fiica lui dacă ar fi sosit doar o secundă prea târziu. 

„Mai bine eu decât ea, asta e sigur”, a spus el potrivit sursei citate. Locuitorii din Tailem Bend au fost avertizați recent de serviciile de urgență, să fie foarte atenți când vine vorba de șerpii din această specie, mai ales dacă călătoresc în zonele unde se află habitatul lor natural. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net