O femeie a fost înghițită de vie de un șarpe. Imagini tulburătoare cu „monstrul” de 7 metri

Ultima actualizare:

Tragedie cumplită în Indonezia, unde o femeie a fost înghițită de vie de un piton. Victima a fost găsită după două zile de căutări. Imaginile înfiorătoare au făcut repede înconjurul lumii. 

O femeie a fost înghițită de vie de un piton. Foto: twitter/via adevărul
O femeie a fost înghițită de vie de un piton. Foto: twitter/via adevărul

Femeia în vârstă de 54 de ani dispăruse vinerea trecută din apropierea casei ei. Aceasta a fost găsită în stomacul unui piton de aproape 7 metri, conform Fox News.  

Poate te interesează: Turiștii au rămas uimiți! Un animal dintr-o specie rară și-a făcut apariția într-un parc natural din România

Alerta a fost dată după ce rudele victimei, care se afla pe o plantație cu arbori de cauciuc, au anunțat vineri seara autoritățile despre diparția ei și au început să o caute prin zonele împădurite din apropierea casei acesteia, potrivt ViralPress, conform Adevărul.

La 48 de ore de la dispariție, câțiva localnici au găsit un piton de 6,7 m. Aceștia au observat un detaliu inedit: șarpele părea să aibă o umflătură mare în zona stomacului.

După ce au ucis reptila și au disecat-o, oamenii au fost șocați să vadă că femeia dispărută se afla în stomacul pitonului.

Imagini înfiorătoare! O femeie a fost înghițită de un șarpe în Indonezia

"Locuitorii au ucis șarpele și i-au disecat stomacul. Toți au fost uimiți. S-a dovedit că femeia pe care o căutăm era în stomacul șarpelui", a declarat Anto, șeful satului în care locuia femeia.

Incidentul i-a frapat pe localnici. Aceștia au rămas fără cuvinte când au observat că pitonul o înghițise de vie pe femeia de 54 de ani.

Mai multe videoclipuri și fotografii au șocat oamenii din întreaga lume. În imagini se observă cum localnici taie stomacul reptilei pentru a încerca să recupereze rămășițele cadavrului acesteia.

Șarpele a fost tăiat de localnici. Foto: captură Twitter
Șarpele a fost tăiat de localnici. Foto: captură Twitter

Șarpele care a înghit-o pe femeie face parte din specia piton reticulat. Acesta este cunoscut drept cel mai mare șarpe din lume, iar uneori poate atinge 9 metri lungime și circa 145 de kilograme, potrivit unui raport al Uniunii Internaționale pentru Conservarea Naturii, scrie Adevărul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net