Un șarpe uriaș a fost găsit în bagajul unei femei, pe aeroportul din Florida

Ultima actualizare:

Administrația pentru Transport și Securitate (TSA) din SUA a făcut recent o descoperire alarmantă, pe Aeroportul Internațional Tampa din Florida. Se pare că o femeie s-a gândit să își ia șarpele Boa, de 1,2 metri, cu ea în vacanță.

Șarpele BOA a fost descoperit pe scanner (foto: Twitter)
Șarpele BOA a fost descoperit pe scanner (foto: Twitter)

Citește și: O femeie a fost înghițită de vie de un șarpe. Imagini tulburătoare cu „monstrul” de 7 metri 

Agenții l-au văzut încolăcit în bagajul de mână, când a trecut printr-o mașină de control de securitate cu raze X. Femeia, a cărei nume nu a fost făcut public, le-a spus autorităților că șarpele, pe care îl cheamă Bartolomeu, este de fapt „animalul ei terapeutic, care o sprijină emoțional” și a cerut să i se permită să zboare cu el. Bineînțeles, compania aeriană i-a interzis îmbarcarea cu reptila, potrivit purtătoarei de cuvânt a agenției, Lisa Farbstein. „Ofițerilor noștri nu li s-a părut foarte amuzant! Îndesat în bagajul de mână al pasagerei era un Boa constrictor uriaș”, se arată în postarea de pe Instagram a TSA.

Compania aeriană i-a interzis îmbarcarea cu reptila (foto: Facebook)
Compania aeriană i-a interzis îmbarcarea cu reptila (foto: Facebook)

Cu câteva zile înainte, a fost găsit alt șarpe pe un aeroport în Dubai

Un șarpe a fost găsit în cala de marfă a unui avion de pe Aeroportul Internațional Dubai, pe 10 decembrie, provocând perturbări și întârzieri semnificative. Serviciile de urgență au fost alertate imediat cu privire la incident. Călătorul nedorit a fost îndepărtat și întreaga aeronavă a fost evacuată. Specia exactă a șarpelui nu a fost dezvăluită, deci nu se știe dacă a fost veninoasă.

Iată și: S-au trezit cu un șarpe de 6 metri în casă! 

Era vorba despre un avion Air India Express, care decolase de pe Aeroportul Internațional Calicut din Kerala, India, unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi. Acest stat indian are un număr mare de șerpi. Între 2016 și 2021, aproximativ 450 de persoane au murit în Kerala din cauza șerpilor și aproximativ 3.000 de persoane sunt tratate în fiecare an în urma mușcăturilor. Există un total de cinci specii de șerpi veninoși în acea regiune: cobra indiană, cobra regelui, vipera lui Russell, vipera fierăstrău și Bungarus.

Atunci când un animal potențial periculos este descoperit pe o aeronavă, măsurile de siguranță sunt adesea îndelungate și provoacă întârzieri semnificative în aeroporturi. Pasagerii de pe aeroportul din Dubai au trebuit să aștepte multe ore: „Suntem blocați în Dubai de 7 ore”, a declarat atunci un pasager pe Twitter. Un altul a declarat că mama sa a fost blocată pe aeroport timp de două zile.

 În februarie 2021, un avion din Kuala Lumpur care zbura spre insula Borneo a trebuit să aterizeze de urgență după ce un șarpe a fost descoperit în luminile tavanului. În 2016, într-un avion care se îndrepta spre Mexico City, o altă reptilă uriașă a provocat o mare spaimă în rândul pasagerilor.

Vezi și: Un șarpe de 1 metru a băgat spaima în bucureștenii din sectorul 3 

Și nu doar reptile au fost găsite la bodul aeronavelor

În 2019, un liliac a fost descoperit într-un avion care tocmai decolase din Charlotte, Carolina de Nord. Liliacul a fost apoi blocat în toaleta avionului până la aterizare, pentru a nu crea panică la bord. Din fericire, zborul a durat doar o oră jumătate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net