Un bărbat din Târgu Mureș, la restaurant alături de șarpele său! Imaginile au devenit virale pe internet

Ultima actualizare:

Fiecare dintre noi se mândrește cu animalul, sau animalele, de companie. Fie că arătăm poze prietenilor și colegilor de la serviciu cu motanul nostru, sau ne mândrim când mergem prin parc cu un câine superb în lesă, acești companioni aduc mereu bucurie în viața noastră. În această situație se află și un bărbat din Târgu Mureș, mândru proprietar al unui piton albinos. Iar pentru ca reptila sa să nu se simtă singură, cei doi au mers împreună la McDonalds.

Cei doi au mers împreună la McDonalds / foto: Tik Tok
Cei doi au mers împreună la McDonalds / foto: Tik Tok

Milioane dintre români au măcar un animal de companie, fie că este vorba despre pisici, câini, șinșila, sau chiar și specii mai exotice, precum tarantule, șerpi, sau diverse tipuri de păsări. Acești companioni aduc mereu bucurie în viețile noastre, iar fiecare dintre noi se mândrește cu pozele animalului nostru de companie în fața prietenilor, sau poate chiar și a străinilor. Indiferent dacă pur și simplu avem un animal obișnuit, alături de care ne petrecem timpul, sau un prieten blănos pe care îl ducem la diverse competiții pentru animale, mândria și dragostea pe care o avem pentru companionii noștri este la fel de mare.

Ei bine, într-o situație similară se află și românul nostru din Târgu Mureș, care a mers la un fast-food alături de prietenul său. Însă, spre îngrijorarea celor din jur, acest prieten este un piton albinos, care, din imagini, pare să aibă o lungime cel puțin egală cu înălțimea stăpânului. Situația s-a calmat imediat ce a devenit clar că reptila nu este agresivă, iar imaginile cu cei doi au devenit virale pe internet.

Șarpele nu este o specie veninoasă

Pitonul albinos este o specie de șarpe de o frumusețe rară, fiind extrem de deschis la culoare, de obicei acesta are nuanțe de galben, sau chiar alb. Originar din Africa, nu numai că acest piton nu este veninos, dar este și recunoscut drept una dintre cele mai docile specii de șarpe, fapt ce îl face o alegere populară drept animal de companie. Potrivit sursei, un asemenea exemplar poate ajunge chiar și la 1000 de euro, însă pentru pasionații de reptile, orice preț este acceptabil pentru a avea alături o asemenea specie.  

Deși, nu mulți români au reptile drept animale de companie, acestea sunt o alegere mult mai populară de-a lungul globului, decât am bănui. Ba chiar, în Mexic, un bărbat ține în casă un crocodil, lângă care și doarme, fără vreo măsură de protecție.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net