Ce pensie specială nesimțită are Dumitru Buzatu și câți bani încasa lunar. Nu era deloc „pe drojdie”

Ultima actualizare:

Dumitru Buzatu, fostul președinte al CJ Vaslui și membru de 30 de ani în PSD avea venituri lunare uriașe. Cel care a spus „Sărut mâna, că eram pe drojdie”, când a primit mita de 1,25 milioane de lei de la un om de afaceri clujean, încasa lunar peste 6.500 de euro. Numai pensia specială de fost parlamentar era de 73.372 de lei.

Dumitru Buzatu jpeg

Cât de „pe drojdie” era Dumitru Buzatu

Șeful Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, prins în flagrant de DNA după ce a primit mită 1,25 milioane de lei de la un om de afaceri clujean, aflat în prezent în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile, nu o ducea deloc rău, potrivit declarației lui de avere.

În declarația de avere pe anul 2022, Buzatu specifică faptul că deține nouă terenuri, patru dobândite prin contract de vânzare cumpărare iar cinci prin ”altele”.

Două terenuri sunt deținute în cotă parte, restul exclusiv de Dumitru Buzatu. Cel mai mic teren are 500 de mp, iar cel mai mare 46.000 de mp. Patru terenuri sunt agricole, două forestiere, două intravilane, iar unul se află în „altă categorie”. Două terenuri au fost obținute în 2006, două în 2008 și restul de 5 în 2018.

Potrivit aceluiași document, el mai deține două autoturisme, o șalupă și o rulotă. În 2022, a înstrăinat către fiul său o casă de locuit, un teren intravilan și un teren agricol. Dumitru Buzatu are trei conturi în bănci și un credit în bancă pe cinci ani, scadent în 2026 în valoare de 205.202 lei.

Veniturile lui Dumitru Buzatu

Declarația de avere din anul 2022, indică faptul că  Buzatu a avut un salariu de la Consiliul Județean în valoare de 164.268 de lei.

image

La acest venit s-a adăugat pensia pentru limită de vârstă de 95.820 de lei și pensia specială ca fost parlamentar de 73.372 de lei. În total, este vorba despre o sumă de peste 330.000 de lei. 

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net