Cine este Laurențiu Lăcătușu. S-a căsătorit cu o săptămână înainte de uciderea lui Adrian Kreiner

Ultima actualizare:

Potrivit anchetatorilor, Laurențiu Lăcătușu este unul dintre cei trei suspecți în cazul asasinatului de la Sibiu și primul reținut de polițiști. De altfel, acesta ar fi singurul care a rămas în țară. Ceilalți doi, împreună cu o femeie, și ea implicată în cazul de omor de la Sibiu, ar fi părăsit țara, imediat după atac, potrivit anchetatorilor. Laurențiu Lăcătușu are 31 de ani și cu o săptămână înainte de uciderea lui Adrian Kreiner, unde polițiștii îl suspectează ca a participat, avusese nunta.

image

După crimă, Lăcătușu s-a întors acasă. Se însurase de o săptămână

Joi seara, Laurențiu Lăcătușu, in vârsta de 31 de ani, a fost prins de polițiști în comuna natală, Valea Stanciului. În momentul în care a fost depistat, acesta se deplasa prin comună cu o motocicletă. A fost blocat, pus la pământ și încătușat, apoi condus la sediul IPJ Dolj.

Suspectul, reținut în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu, făcuse nunta cu doar o săptămâna înainte de atacul soldat cu moartea violentă a lui Adrian Kreiner.

Laurențiu Lăcătușu. Sursă foto: Facebook
Laurențiu Lăcătușu. Sursă foto: Facebook

El a refuzat să plece în luna de miere și le-a spus apropiaților că preferă să rămână acasă, scrie Adevărul.

"Nu plecăm în luna de miere. Rămân să muncesc. Vedem mai târziu", ar fi spus suspectul în cazul crimei de la Sibiu, conform sursei citate. Petrecerea a făcut-o in comuna natală Valea Stanciului.

Laurențiu Lăcătușu lucrează de mulți ani în construcții și cel mai mult ar fi lucrat în Italia, potrivit postărilor sale pe rețelele sociale. Și în țară era angajat pentru diverse lucrări. 

Ce a spus Lăcătușu la audieri

Bărbatul reținut a fost audiat ore în șir la sediul IPJ Dolj.

În fața polițiștilor din Craiova, Laurențiu Lăcătușu a susținut că nu ar avea nicio legătură cu uciderea omului de afaceri Adrian Kreiner.

După audieri, el a fost predat colegilor de la Sibiu.

Laurențiu Lăcătușu a practicat box și nu are antecedente penale.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
image
actualitate.net
image
actualitate.net