Prima reținere în cazul uciderii lui Adrian Kreiner. Complicele criminalilor, bărbatul care i-a ajutat și cazat, a fost arestat

Într-un moment-cheie al investigației asupra uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner din Sibiu, autoritățile au efectuat prima reținere în acest caz șocant. Martorul-cheie, bărbat în vârstă de 44 de ani din Dumbrăvița, județul Timiș, a fost arestat de către polițiști. Acesta este acuzat că ar fi furnizat ajutor celor trei autori ai crimei și tâlhăriei, oferindu-le adăpost și facilitând plecarea unuia dintre aceștia din țară.

Adrian Kreiner. Foto: Facebook.
Adrian Kreiner. Foto: Facebook.

Procurosul a emis mandat pentru începerea urmăririi penale

Potrivit informațiilor furnizate de Agerpres, procurorii criminaliști au dispus reținerea bărbatului, iar la locuința și sediul firmei sale s-au efectuat percheziții domiciliare. Procurorul criminalist a emis mandate pentru începerea urmăririi penale în cazul săvârșirii infracțiunii de favorizare a infractorului.

Un martor, rol esențial în anchetă

Martorul-cheie a jucat un rol esențial în anchetă, contribuind la demersurile procurorilor pentru elucidarea cazului. În ciuda reținerii acestuia, cei trei autori ai crimei, bărbați cu vârste de 31, 33 și 34 de ani din județul Dolj, rămân în libertate, autoritățile nefiind încă capabile să îi localizeze.

Când a fost omorât Adrian Kreiner

Crima asupra lui Adrian Kreiner a avut loc în noaptea de 5 spre 6 noiembrie, când cei trei agresori, cu cagule pe fețe, au pătruns în casa omului de afaceri. Aceștia l-au bătut și l-au amenințat cu un pistol pe Adrian Kreiner, legându-l în timpul atacului. Fiica și iubita victimei au fost și ele prezente în casă, dar nu au fost agresate. Hoții au fugit cu ceasuri în valoare de aproximativ 200.000 de euro, iar Adrian Kreiner a murit la spital la scurt timp după aceea din cauza rănilor suferite.

Investigațiile nu au luat sfârșit

Investigațiile continuă pentru identificarea și reținerea celor trei autori ai crimei, iar complicele deja reținut va fi supus procesului legal. Familia lui Adrian Kreiner și comunitatea din Sibiu așteaptă cu sufletul strâns ca justiția să fie făcută în acest caz cutremurător.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net