Asasinii de la Sibiu nu sunt pakistanezi, ci români. Ce spun procurorii despre imaginile surprinse dintr-un balcon

Ultima actualizare:

Răsturnare de situație în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner. Reprezentanții poliției intervin după ce mai multe informațiile au fost rostogolite în spațiul online și transmit că cei trei bărbați care l-au bătut, asfixiat și jefuit pe Adrian Kreiner ar fi români și nu cetățeni pakistanezi, așa cum s-a relatat în media. Mai mult, procurorii sibieni anunță că din informațiile adunate până la acest moment, reiese că cei care l-au ucis pe omul de afaceri din Sibiu sunt români, transmite Turnu Sfatului.

Adrian Kreiner FOTO Arhiva personala Facebook jpg

Nu a avut loc nicio percehziție

În ultimele ore, în presă a apărut informația că polițiștii au deschis luni seara la un apartament, după ce pe internet au apărut imagini în care trei indivizi, cu cagule pe față treceau în șir indian printr-o zonă cu blocuri. O cameră de supraveghere montată într-un balcon a înregistrat secvențele.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a transmis marți un comunicat în care precizează că nu s-a făcut nicio percheziție.

Contrar celor vehiculate în mass-media, până în prezent în cauză nu a fost dispusă nicio percheziţie domiciliară şi nu au fost efectuate descinderi în vederea capturării autorilor”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Informația vine în contextul în care parte din media centrală a anunțat aseară percheziții în Șelimbăr, în acest caz. Mai mult, s-a lansat ideea că ar fi fost prins unul dintre autorii omorului.

Imaginile sunt reale. Autorii sunt români

În privința imaginilor care au apărut luni pe rețeaua socială facebook, procurorii sibieni au transmis că acestea sunt reale și că se aflau deja în posesia lor. În privința naționalității celor care l-au asasinat pe omul de afaceri, anchetatorii transmit că există suficiente informații care indică faptul că aceștia sunt români și nu asiatici , așa cum s-a scris în presă.

„În acest moment există bănuiala că cei trei autori sunt cetățeni români. În cea ce privește imaginile video care circulă în spațiul public cu trei persoane care poartă cagule putem confirma că aceste imagini se regăseau deja în dosarul cauzei fiind luate în considerare în analizarea cauzei”, precizează Prim-procurorul adjunct de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, Mihaela Ruginosu.

„Cercetările continuă în cazul crimei de pe strada Moldoveanu din mun. Sibiu. La acest moment urmărirea penală se desfăşoară „in rem”, nefiind începută urmărirea penală faţă de nicio persoană.

A fost restrâns cercul suspecţilor, fiind înregistrate progrese în activitatea de identificare a celor trei autori. În continuare se lucrează pe mai multe planuri în vederea depistării şi tragerii la răspundere penală a infractorilor. Procurorul criminalist ia în calcul mai multe variante în ceea ce priveşte mobilul crimei”, se precizează în comunicat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net