Criminalul Andreei Morega a mărturisit de ce a ucis-o! Cum a încercat tânăra să se apere de Mirel din Timișoara. „M-a prins de lănţişorul pe care îl aveam la gât...”

Ultima actualizare:

Mirel Dragomir, tânărul student la Medicină din Timișoara, rupe tăcerea și face primele declarații despre crima pe care a comis-o atunci când și-a ucis iubita. Andreea Mihaela Morega era studentă tot la Facultatea de Medicină și dorea să încheie relația pe care o avea cu cel care i-a devenit călău. 

Andreea Morega / foto: Facebook
Andreea Morega / foto: Facebook

Conform unor surse din cadrul anchetei, criminalul a mărturisit că avea o relație amoroasă cu victima sa încă din luna octombrie a anului trecut, însă în ultima lună Andreea devenise distantă față de el. 

Criminalul: „A vrut să părăsească apartamentul”

Mirel le-a povestit anchetatorilor faptul că în cadrul ultimei lor întâlniri, înainte de a o ucide, criminalul a observat cum Andreea tasta pe telefon, și ar fi refuzat să îi arate cu cine vorbea. Situația devenind din ce în ce mai tensionată, aceasta a încercat să părăsească apartamentul, moment în care el a oprit-o. 

„Din luna octombrie am o relație de iubire cu Andreea, iar în ultima lună am simțit-o mai distantă.

În data de 22.03.2024, în timp ce ne aflam la apartamentul părinţilor mei, am observat că Andreea tasta pe telefon şi am crezut că vorbeşte cu cineva. Am întrebat-o cu cine discută iar ea a refuzat să îmi spună cu cine se conversa.

Am încercat să îi iau telefonul din mână şi ea l-a ținut strâns. Am reuşit totuşi să i-l iau și i-am spus Andreei să îmi spună codul PIN. A vrut să părăsească apartamentul și am încercat sa o opresc”, a declarat criminalul, conform Antena 3.

„Andreea m-a lovit peste mână” 

Mirel, criminalul Andreei / foto: Arhiva Click!
Mirel, criminalul Andreei / foto: Arhiva Click!

Andreea i-a comunicat lui Mirel decizia sa de a ieși din relație, moment în care el s-a „enervat foarte tare.”

Orbit de furie și mânat de gelozie, călăul s-a îndreptat în bucătărie de unde a luat două cuțite și a revenit cu ele în dormitor. Acela a fost momentul în care tânăra a încercat, din nou, să se apere, lovindu-l peste mână. 

„A refuzat să mi-l dea şi mi-a spus că vrea să se despartă de mine. Atunci când am auzit asta, m-am enervat foarte tare şi m-am dus în bucătărie, de unde am luat două cuțite oarecare şi m-am întors cu ele în dormitor. Andreea m-a lovit peste o mână, iar în acel moment m-am tăiat singur cu cuțitul la față.

Totodată, m-a prins de lănţişorul pe care îl aveam la gât, care s-a rupt și a căzut pe pat. Îmi amintesc că am lovit-o de 5-6 ori”, a mai povestit Mirel în fața anchetatorilor.

Trupul neînsuflețit al Andreei a fost adus acasă

Ieri, 25 martie 2024, convoiul funerar a ajuns la locuința natală a studentei Andreea Morega. Sute de oameni au așteptat-o acasă cu ochii înlăcrimați și inima îndoliată. Patronul firmei de pompe funebre care a adus sicriul acasă a făcut o mărturisire șocantă: 

Ce zi tristă…  După atâția ani de funerare, am văzut și trăit multe, dar azi am avut un sentiment extrem de puternic de tristețe/de neputință/de neliniște/ de ură…

Nu aveam de gând să postez nimic, dar văzui un mesaj care mă întoarsă… Cei care mă cunosc știu că sunt un om direct și corect…

Așa că: din păcate, găsirea unui partener de viață se pare că este o loterie… Cine se gândea că studentul la Medicină și la (ATENȚIE) Teologie este de fapt diavolul pe pământ! Sper din toată inima ca Mirel să aibă un viitor cel puțin groaznic… și toți cei care empatizează cu el!!! Din cauza unor băieți ca Mirel, frustrați si dezaxați, ajung fetele să nu mai aibă încredere și sincer le înțeleg perfect!

Încă ceva: am văzut azi la Padeș o comunitate extrem de unită!“, a scris omul pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
439899984 2637790709761372 8663448278139324788 n jpg
15aae50a190c8adbd0df703e1bc213d2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net