Doi soți ucraineni, loviti pe trecerea de pietoni de un șofer de 19 ani. Femeia era însărcinată

Ultima actualizare:

Un accident grav a avut loc miercuri seara în Galați. Un șofer de 19 ani a lovit cu mașina un bărbat și o femeie în timp ce aceștia traversau regulamentar pe trecerea de pietoni. Este vorba despre doi cetățeni ucraineni, iar femeia era însărcinată.

trecere de pietoni sursa wesley mc lachlan unsplash jpg

Femeia era însărcinată în 34 de săptămâni

Potrivit IPJ Galaţi, joi seară, pe o stradă din municipiul Galaţi, a avut loc un accident rutier, în urma căruia două persoane au fost rănite grav. 

Cei doi soți de 30 și 31 de ani, cetățeni ucraineni, stabiliți în Galați au fost spulberați de mașina unui tânăr șofer. Cei doi traversau starda pe trecerea de pietoni. Potrivit verificărilor efectuate la fața locului „șoferul, în vârsta de 19 ani, domiciliat în municipiul Galați ar fi surprins și accidentat două persoane care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal și la semnalul de culoare galben intermitent a semaforului electric”, se arată în comunicatul poliției citat de focus.press.

Atât femeia de 30 de ani cât și soțul ei de 31 de ani au fost răniți grav. Ei au fost preluați de ambulanțe și transportați la spital. Femeia, însărcinată în 34 de săptămâni a pierdut sarcina, iar în urma impactului fătul nu a supraviețuit.

Ambele victime au fost preluate și transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate și au rămas internați. Femeia, care era însărcinată în 34 de săptămâni, a pierdut sarcina, medicii constatând, din păcate, decesul fătului”, potrivit sursei ciatate.

Șoferul a fost testat, rezultatele au fost negative la testările pentru consumul de băuturi alcoolice și de substanțe psihoactive, iar conducătorul auto a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net