Video. Momentul în care o mașină lovește un copil pe trecerea de pietoni din Iași. Șoferița a fugit de la locul accidentului

În România, accidentele provocate de șoferi care fug de la locul accidentului par să apară din ce în ce mai des. Ultimul caz s-a petrecut marți, la Iași, la o lună de la tragedia din 2 Mai.

Un copil a fost lovit pe o trecere de pietoni din Iași / foto: captură video
Un copil a fost lovit pe o trecere de pietoni din Iași / foto: captură video

O femeie din Iași a călcat cu mașina un copil pe o trecere de pietoni. Șoferița, în vârstă de 30 de ani, a fugit de la locul accidentului, dar a fost oprită pe o stradă din apropiere de alți participanți la trafic și de polițiști. Băiețelul a ajuns cu răni la spital, în timp ce polițiștii au deschis un dosar penal.

După ce a fugit, a fost identificată în trafic la scurt timp după accident. Imaginile de pe camerele de supraveghere au surprins momentul. Ea nu a avut o explicație pentru faptul că nu s-a oprit să ajute victima și să aștepte poliția.

Nu băuse, nu se drogase

Șoferița a fost testată de polițiști la fața locului. Nu băuse alcool. Polițiștii au deschis pe numele ei un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Camerele de supraveghere au surprins și momentul accidentului: se vede cum băiețelul trece în fugă strada și este lovit de mașină. Deși părea că vrea să încetinească după impact, șoferița și-a continuat drumul. O mașină parcată pe avarii în dreptul trecerii de pietoni obtura vizibilitatea.

Copilul începe să alerge după ce a pășit pe trecerea de pietoni. A fost lovit, apoi abandonat acolo. În zonă erau însă câțiva oameni care au sunat la 112. Micuțul a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale, iar starea lui este stabilă, scrie news.ro. 

Reamintim că  doi tineri au murit, în 19 august, în localitatea 2 Mai din Constanța, după ce Vlad Pascu i-a lovit din plin și a fugit de la fața locului. Alți 3 tineri au ajuns la spital cu răni grave în urma impactului. Șoferul avea în sânge cel puțin șase tipuri diferite de droguri. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net