George se pregătea de nuntă și făcuse anunțul pe Facebook. În ziua tragediei lucra în locul unui coleg

Ultima actualizare:

Unul dintre cele mai cumplite accidente rutiere din România a avut loc marți, 19 septembrie, pe Autostrada București Pitești. Cinci oameni, șoferul și patru pasageri, nu au avut nicio șansă când un TIR care venea din spate, a strivit pur și simplu vehiculul de un alt TIR din față. Microbuzul a fost defoarmat în așa hal încât pompierii nu și-au dat seama ce timp d emașină fusese prinsă între cele două autotrenuri. Cei cinci oameni care au avut parte de o moarte cumplită erau din județul Argeș și aveau vârste între 34 și 49 de ani.

image

George avea doar 34 de ani și se pregătea de nuntă

În microbuzul se aflau cinci persoane care nu au mai ajuns acasă la familiile lor. Printre ei era și George, șoferul de 34 de ani.

Ieri viața lui George Iulian Badoi a fost curmată de un accident șocant. Un șofer cu multă experiență, el nu a avut nicio secundă la dispoziție să reacționeze și, la fel ca ceilalți pasageri, nicio șansă de supraviețuire, când microbuzul său a fost prins între două TIR-uri și strivit.

Era din comuna Babana, județul Argeș și îi transporta pe cei patru muncitori la o lucrare în Băneasa unde se construiește un simulator la o școală de zbor.

Cunoscuții lui George sunt în stare de șoc. Un apropiat al șoferului a povestit că acesta se pregătea de nuntă cu femeia pe care o iubea. De altfel, pe contul lui de Facebook posta fotografii cu iubita lui în care se vedea că era fericit.

image

Mai mult, cei doi stabiliseră și data nunții, iar acest lucru l-au anunțat pe rețeaua socială.

image

Un alt detaliu ar fi acela că George nu ar fi trebuit să facă el drumul spre București ci un coleg , iar tânărul din Băbana lucra în locul lui.

Cinci familii se pregătesc de înmormântare

În cinci localități din județul Argeș, cinci familii se pregătesc de înmormântare. Șoferul George era din localitatea Băbana, iar în microbuz mai erau un bărbat de 43 de ani din Lunca Corbului, un bărbat de 48 de ani din Costești, și alți doi argeșeni de 47 de ani, unul din comuna Drăganu, iar celălalt din Bascov.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net