Accident cumplit în Iași: mașină strivită de un TIR, șoferul nu a avut nicio șansă

Un accident cumplit, soldat cu un deces, a avut loc în județul Iași. O mașină a fost strivită de un TIR. Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul a fost târât pe șosea câțiva metri până a ajuns în afara părții carosabile. 

 

Accident cumplit în Iași Foto: colaj Fanatik
Accident cumplit în Iași Foto: colaj Fanatik

Cum s-a întâmplat accidentul 

Şoferul de 41 de ani venea cu viteză din sens opus, iar într-un moment de neatenţie, a pierdut controlul volanului, a ajuns pe contrasens şi a intrat într-un camion lovind roata stânga din faţă. Maşina s-a rostogolit zeci de metri, după care a ajuns în şanţ. În urma impactului, autoturismul a devenit un morman de fiare şi bucăţi din maşină s-au împrăştiat pe şosea, scrie Observatornews.ro.

Ce a declarat un martor

A venit maşina dinspre europeană şi a intrat în roata din partea stângă a camionului. Cu viteză probabil şi s-a izbit şi a sărit în şanţ. Camionul venea de aici. Cât putea să aibă, 40, 50. El avea mai multă viteză şi s-a lovit în roata din stânga faţă a camionului şi l-a aruncat în dreapta. Dar camionul pentru că a avut pană l-a tras în partea stângă", a declarat un martor.

Ce au spus cei de la ISU

La locul faţa locului au ajuns mai multe echipaje de interveţie, care l-au scos pe bărbat dintre fiarele maşinii. Georgică Onofreasa, ISU Iași: Victima a fost extrasă din autoturism şi predată echipajului medical. După evaluarea primară au început manevrele de resuscitare. Din nefericire victima, bărbat în vârstă de 41 de ani nu a răspuns  manevrelor de resusictare, fiind declarată decedată", a declarat Georgică Onofreasa, ISU Iași.

Șoferul a lăsat în urmă un copil 

Şoferul camionului a fost testat cu aparul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. Bărbatul de 41 de ani era din Suceava şi lasă în urmă un copil. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net