Moarte cumplită pentru o copilă de 12 ani. A fost călcată de mașină, în timp ce se juca în fața casei

O copilă a murit, iar alta este grav rănită. Un accident rutier terifiant a avut loc, joi seară, într-un sat din județul Iași. Două fetițe de 11 și 12 ani au fost lovite de un autoturism.

Un șofer a dat peste două copile, una a murit, iar cealaltă este grav rănită. Foto: Click.
Un șofer a dat peste două copile, una a murit, iar cealaltă este grav rănită. Foto: Click.

Fata de 12 ani a murit, iar cealaltă copilă (11 ani) este în stare critică

Din nefericire, copila în vârstă de doar 12 ani a murit la spital, iar cealaltă fetiță este în stare critică la Terapie Intensivă, potrivit stiri.tvr.ro.  Tragedia este cu atât mai mare cu cât copilele nu au traversat printr-un loc periculos. Ele se jucau în fața casei, pe trotuar, atunci când au fost lovite de mașină.

Tragedia a avut loc aseară în Iași

Accidentul tragic în care una dintre copile și-a pierdut viața a avut loc joi seară, în jurul orei 20, în satul Domnița din comuna ieșeană Țibana (Iași). La volanul autovehiculului a fost un tânăr în vârstă de doar 20 de ani, care avea permis de un an.

Cum de a fost posibilă această tragedie

Se pare că tânărul șofer conducea cu viteză mare. Cauza accidentului a fost chiar acest lucru. Mai exact, din cauza vitezei vehiculul a intrat în derapaj, a lovit un stâlp de beton pe care l-a rupt şi a lovit cele două copile care se jucau în faţa porţii a locuinței lor, pe trotuar.

Ce a declarat șoferul

Anchetatorii au spus că, din primele informații, se pare că tânărul șofer a avut impresia că vede un obstacol pe drum și a încercat să îl evite. Astfel, el a pierut controlul volanului și a provocat un terifiant accident de circulație.

Care e starea de sănătate a copilei de 11 ani

Din nefericire, copila în vârstă de 12 ani a intrat în stop cardiorespirator, fiind dusă de urgenţă la Spitalul de Copii unde a și murit. În timp ce și fetița de 11 ani a fost grav rănită. Aceasta are multiple fracturi şi leziuni la nivelul organelor interne. În prezent ea este internată la Terapie Intensivă. 

image
image
image
image
image
image
legume jpg
Regina Elisabeta   GettyImages 106056536 jpg
maldive freepik jpg
timisoara jpg
calendar ortodox 2020 10 iunie sfantul mucenic timotei episcopul prusiei png
harry și meghan jpeg