Accident rutier grav pe DN1! A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Ultima actualizare:

Un grav accident rutier a avut loc în această seară pe DN1, în județul Sibiu. Două autocare pline de copii cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani s-au ciocnit, iar autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție. Conform informațiilor, în cele două autocare se aflau aproximativ 90 de persoane, elevi și profesori.

Două autocare s-au ciocnit pe DN1 / foto: ISU Sibiu
Două autocare s-au ciocnit pe DN1 / foto: ISU Sibiu

Un accident grav a avut loc cu puțin timp în urmă, în această seară, pe DN1. Mai precis, totul s-a întâmplat în județul Sibiu, în apropiere de localitatea Hula Bradului. Acolo, 2 autocare ce transportau aproximativ 90 de persoane s-au ciocnit, iar autortiățile au intrat imediat în alertă, activând Planul Roșu de intervenție. Făcând toată situația și mai îngrijorătoare, vârstele elevilor din autocare erau cuprinse între 15 și 18 ani. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) a intervent rapid, temându-se că accidentul poate fi unul mult mai tragic decât s-a dovedit a fi.

Din fericire, informațiile inițiale primite de către autorități s-au dovedit a fi adevărate, mai exact, faptul că nu există victime în urma accidentului. Potrivit informațiilor disponibile, toți pasagerii din cele 2 autocare au reușit să iasă singuri din vehicule după accident. Cu toate acestea, mai multe echipaje medicale s-au deplasat la fața locului, confrom procedurilor ISU. Deși nu există victime cu răni grave, aproximativ 30 de copii au fost duși la spital de către ambulanțele ajunse la fața locului.

Toate echipajele de ambulanță disponibile au ajuns la fața locului

Potrivit informațiilor oferite de către adevarul.ro, aproximativ 30 de copii au fost duși cu ambulanța la spital, deși nu prezentau răni grave. Serviciul de Ambulanță Județean a trimis la fața locului toate mașinile disponibile la momentul raportării accidentului. 65 dintre cele 90 de persoane implicate în accident au fost examinate de către medicii ajunși la fața locului, cu toții find conștienți și dispuși să coopereze cu autoritățile. Doi copii, în vârstă de 15 și 17 ani au ajuns la spital, după ce au confirmat că prezintă dureri cervicale. Mulți dintre copii au avut atacuri de panică.

Intervenția autorităților este încă în desfășurare, însă veștile bune sunt că nimeni dintre cei implicați nu prezintă răni serioase, iar accidentul nu a fost atât de dramatic pe cât se temeau echipajele trimise la fața locului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net