Accident grav pe ,,Drumul morții"! Două persoane și-au pierdut viața. Cine a fost vinovat

Accident grav, sâmbătă, 1 aprilie, soldat cu două decese. Un TIR și o autoutilitară s-au ciocnit pe DN2-E85, în localitatea Bizighești, din Vrancea. La faţa locului a intervenit un elicopter SMURD, scrie Adevărul.ro.

În urma impactului, două persoane și-au pierdut viața FOTO: ISU Vrancea
În urma impactului, două persoane și-au pierdut viața FOTO: ISU Vrancea

Potrivit IPJ Vrancea, autoutilitara, înmatriculată în Galaţi, a lovit TIR-ul, cu numere de Ucraina, care staţiona, cu triunghi reflectorizant. În urma impactului, autoutilitara a intrat sub camion.

Accident grav, două persoane decedate

Prin apel 112 a fost sesizată producerea unui accident rutier grav în localitatea Bizighești. Impactul violent a avut loc între un TIR și o autoutilitară. Autoritățile au transmis că primele informații pe care le-au primit indicau faptul că la fața locului erau persoane încarcerate. De asemenea, polițiștii Serviciului Rutier au fost trimiși la locul accidentului.

"Trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani intervin cu 1 autospecială de stingere și modulul SMURD, la un accident rutier produs pe DN2-E85, in localitatea Bizighești, între un tir și o autoutilitară. În urma accidentului au rezultat 3 victime (2 inconștiente) încarcerate. La locul intervenției s-a deplasat și elicopterul SMURD Galați", a transmis ISU Vrancea.

Ucisă de un autocamion

Miercuri, pe 29 martie, o bătrână în vârstă de 72 ani a decedat într-un accident rutier produs pe un drum din Corabia, județul Olt. Femeia, care se deplasa pe bicicletă, a fost lovită de un autocamion.

Accident grav, cu șase victime, pe o șosea din Arad

Sâmbăta trecută, a fost produs un alt accident grav. La fața locului au fost găsite șase victime, dintre care una încarcerată. A fost chemat în ajutor elicopterul SMURD și două ambulanțe în plus. 

Un bărbat a murit, iar o femeie a fost rănită după ce mașina în care erau s-a izbit de un TIR

Pe 23 martie, s-a produs un altt ccident grav pe autostrada A3, la Nădăşelu, judeţul Cluj. Un bărbat de 63 de ani a murit şi o femeie a fost rănită, după ce mașina în care se aflau s-a ciocnit cu un TIR.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net