Accident grav pe DN6. Trei oameni au murit, în urma ciocnirii dintre două TIR-uri și un autoturism

29 noiembrie 2021
article img
Trei persoane au murit într-un accident grav în județul Caraș-SeverinFoto: ISU Caraș-Severin

Un accident rutier s-a produs luni seară, 29 noiembrie, pe DN 6, în judeţul Caraş-Severin. Circulaţia a fost blocată în urma accidentului în care au fost implicate două TIR-uri şi un autoturism. Trei persoane și-au pierdut viața.

„La kilometrul 402+150 m, în afara localităţii Cornea, judeţul Caraş-Severin, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate două TIR-uri şi un autoturism. În urma impactului a rezultat decesul a trei persoane din autoturism”, se precizează într-un comunicat al Centrului Infotrafic. Conform sursei citate, în zona producerii accidentului circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri de mers.

Conform ISU Caraș-Severin, trei persoane, decedate, au fost încarcerate în autoturism. De asemenea, șoferul unuia dintre TIR-uri a fost găsit inconștient, proiectat în afara acestuia. Acesta a fost preluat de un echipaj SAJ. Șoferul celui de-al doilea TIR este conștient, cooperant. „De asemenea, a fost găsită o victimă, tot inconștientă, posibil minor, prinsă sub unul dintre TIR-uri”, a transmis ISU Caraș-Severin.